Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bosch, al doilea cel mai dorit angajator din industria automotive din România

  • Bosch ocupă poziția șapte din 100 în topul celor mai doriți angajatori din România, conform unui studiu realizat de Catalyst Solutions
  • La nivel național, Bosch este al doilea cel mai dorit angajator din industria automotive
  • În Cluj, compania este prima opțiune pentru grupurile țintă tehnic (IT și inginerie) și business
  • Bosch este a doua opțiune pentru ingineri și candidați cu profil business din județele Alba, Mureș, Sibiu și Hunedoara
  • Bosch este al treilea cel mai dorit angajator din județul Timiș în rândul candidaților vorbitori de limbi străine

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, este unul dintre cei mai doriți angajatori din România conform unui studiu realizat de o companie specializată în soluții de recrutare și promovare a brandului de angajator.

La nivel național, Bosch ocupă poziția șapte din 100 în topul celor mai doriți angajatori realizat de Catalyst Solutions în 2020, fiind al doilea cel mai dorit angajator din industria automotive din România și cel mai dorit angajator din Cluj. Totodată, Bosch se regăsește în primii zece cei mai doriți angajatori pentru al treilea an consecutiv. Potrivit studiului, la nivel regional compania este prima opțiune pentru grupurile țință tehnic și business din Cluj și ocupă locul al doilea în preferințele inginerilor și candidaților cu profil business din aria județelor Alba, Mureș, Sibiu și Hunedoara. Mai mult, Bosch este al treilea cel mai dorit angajator din județul Timiș în rândul candidaților vorbitori de limbi străine din zona de vest a țării. „Ne bucurăm să regăsim Bosch, și anul acesta, în topul preferințelor candidaților români. Organizația noastră este recunoscută la nivel mondial pentru cultura organizațională bazată pe valori și leadership, oportunitățile de dezvoltare profesională, stabilitate și comunicare deschisă. Încrederea pe care ne-o oferă atât angajații, cât și candidații este o componentă critică a succesului în lumea corporativă de astăzi, iar rezultatele obținute în urma studiului ne confirmă aceste lucruri”, a declarat Mihai Boldijar, director general Robert Bosch și reprezentantul Grupului Bosch în România.

Studiul „Cei mai doriți angajatori” este realizat anual la nivel național, fiind un instrument de referință complex care își propune să măsoare nivelul de atractivitate al angajatorilor din România și să ofere o înțelegere a comportamentului candidaților și așteptările acestora în raport cu angajatorii locali. În 2020, studiul a fost realizat pe un eșantion de peste 19.000 de respondenți, absolvenți de studii superioare cu profil business, IT&C, inginerie, științe sociale, medicină și farmacie. „Pentru noi, oferirea unei experiențe valoroase pentru candidați, dar și pentru cei peste 8000 de angajați este o prioritate. Rezultatele obținute în studiu în ultimii ani confirmă că inițiativele, proiectele și parteneriatele pe care le dezvoltăm răspund nevoilor candidaților și angajaților și sunt, totodată, în sinergie cu nevoile de business ale companiei”, a menționat Cristina Corello, director resurse umane în cadrul Grupului Bosch în Romania. „Transparența și autenticitatea în comunicare sunt aspecte fundamentale ale activității noastre, mai ales în această perioadă, și mă bucur să văd că există atâta deschidere din partea colegilor noștri, precum și eforturi continue pentru a atrage grupurile țintă strategice pentru organizație”, a adăugat Corello.

Cristina Corello, Director Resurse Umane pentru Grupul Bosch in Romania

Candidații apreciază Bosch drept un angajator stabil și inovator

Studiul realizat de Catalyst Solutions identifică o serie de criterii prioritare care stau la baza alegerii unui angajator cum sunt recunoașterea performanței, încurajarea dezvoltării profesionale și accesul la o rețea de experți, posibilitatea de a lucra cu tehnologii de ultimă generație, stabilitatea locului de muncă, salariu și pachet de beneficii atractiv, dar și un mediu de lucru plăcut și sigur. Conform studiului, candidații consideră Bosch o organizație care oferă oportunități profesionale provocatoare atât în România, cât și în rețeaua internațională, acces la tehnologii de ultimă generație și la know-how, direct de la experții Bosch, pachete salariale competitive și beneficii atractive, precum și condițiile de muncă inspiraționale. În plus, compania este apreciată pentru prestigiul din piață, produsele și serviciile inovatoare, locul de muncă stabil și oportunitățile de învățare și perfecționare continuă.

Bosch este recunoscută drept unul din cei mai apreciați angajatori nu doar la nivel național, ci și la nivel gobal. Cu aproximativ 400.000 de angajaţi în întreaga lume în aproape 440 de filiale și companii regionale prezente în 60 de țări și o cifră de afaceri de 77,7 miliarde de euro în 2019, operaţiunile sale acoperă patru sectoare de activitate: Soluţii de mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Surpriză electrică la Transylvania Classic Sibiu – BMW Group România va anunţa un proiect special de motorsport

Articolul următor

Parlamentul a adoptat noul Cod Silvic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share