Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pitech concepe softul pentru brățările de urmărire a deținuților din Elveția

Compania de software Pitech Plus Cluj-Napoca a demarat o campanie de recrutare pentru proiectele internaționale în care aceasta este implicată.

Posturile vizate sunt Senior React Developer (SRD), dezvoltator unghiular sau NET. SRD este un rol complex, pentru cineva care caută o provocare și este mai interesat de zona Techlead.

Dezvoltatorul unghiular va face parte dintr-un proiect în care clientul operează ca lider global în fabricarea brățărilor electronice de monitorizare în sistemele de justiție penală din Elveția.

Rolul de dezvoltator NET are nevoie de cineva care are experiență în dezvoltarea arhitecturii software și are o relație serioasă cu unghiularul. Locația nu este un criteriu, rolurile sunt deschise pentru funcționare la distanță.

Nu în ultimul rând, la Târgu-Mureș rolul FE Dev are nevoie de cineva cu un nivel mediu / senior de expertiză gata să facă parte din comunitatea noastră FE”, i-au informat pe candidați reprezentanții companiei.

Trusted Objects (Franța), furnizor de soluţii de securitate cibernetică pentru platforme de tip internetul lucrurilor, a preluat în 2019 SensioLabs, firmă din grupul de firme Pitech Plus. Odată cu această tranzacţie, Bogdan Herea şi Pitech Plus au ieşit complet din acţionariatul Sensiolabs.

În 2017 Pitech a preluat firma specializată pe inovare în comerțul electronic Mind Magnet Cluj. Ultima se va concentrează pe furnizarea celor mai bune soluții Magento și pe dezvoltarea aplicațiilor web personalizate și funcționează în cadrul grupului Pitech Plus sub același brand. 

Pitech Plus are centre de dezvoltare din Cluj și Târgu-Mureș din care coordonează activitatea la nivel internațional. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fațadele exterioare și acoperișul Palatului Episcopal Greco-Catolic din Oradea, reabilitate

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] Povestea vinului (3) Domeniul viticol Apold Gorgandin

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share