Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Păstrăvul de Sfăraș va fi comercializat în rețeaua Metro

Producătorul de păstrăvi din județul Sălaj a încheiat un contract cu compania Metro România pentru ca produsele afumate din pește să fie comercializate în rețeaua cash & carry din țara noastră.  

Ne bucurăm să vă anunțăm că mult apreciatul păstrăv afumat a fost listat și în rețeaua națională Metro. Produsul este găsit la raft ambalat individual”, au anunțat reprezentanții păstrăvăriei.

Cea mai mare fermă de păstrăv din România pregătește un proiect european de dezvoltare pentru extinderea producției, de 3 milioane de euro, care se alătură celui inițial, de aceeași talie.

“Noi livrăm mai ales rețelelor de mari magazine, însă avem și magazine proprii, precum cele din Cluj-Napoca și Zalău, principala noastră piață reprezentând-o județele Sălaj și Cluj”, ne-a declarat directorul de dezvoltare Timotei Câmpean.

Societatea Păstrăvu Sfăraș, din comuna Almașu, are ca obiect principal de activitate creșterea și procesarea păstrăvului. În 2016 ferma a finalizat o investiție de 15 milioane de lei, care permite o producție de 500 de tone păstrăv pe an.

Ferma are un sistem de recirculare a apei închis, fără contact cu mediul exterior. Aceasta dispune de know-how la nivel internațional, fiind construită cu informații și echipamente din Danemarca, Norvegia și Elveția.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Echipamente medicale de ultimă generație pentru spitalele din Bihor

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] The Story of Wine (3) The Apold Gorgandin vineyard estate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share