Analize Banci Credite Finante-banci Slider Ultimele stiri

Studiu: De unde pot lua românii cele mai avantajoase credite online?

Creditele online oferite de instituțiile financiare nebancare sunt din ce în ce mai solicitate de români în cazul evenimentelor neprevăzute care implică o nevoie urgentă de bani, iar acest lucru se bazează, în primul rând, pe simplitatea accesării lor. Mai mult decât atât, cantitatea de acte, timpul necesar pentru obținere și nevoia de garanții sunt semnificativ mai mici la accesarea unui credit prin intermediul unui IFN decât prin intermediul băncilor. Totuși, înainte de a accesa un astfel de împrumut, este recomandat să analizăm îndeaproape ofertele disponibile. Studiul de față ia în calcul 13 IFN-uri care oferă credite online și le compară prin prisma ratei dobânzii, a sistemului de aplicare și a altor criterii importante care trebuie avute în vedere la solicitarea unui credit.

Care au fost criteriile de selecție a IFN-urilor studiate?

Studiul analizează 13 IFN-uri alese în funcție de 3 criterii: IFN-ul trebuie să permită aplicare 100% online, fără garanții și să ofere posibilitatea de a obține banii rapid, în maxim 1-2 zile lucrătoare. Ofertele instituțiilor financiare nebancare au fost comparate pe baza a 4 criterii: costuri, numărul de documente necesare, programul echipei de suport, modul și viteza prin care solicitantul intră în posesia banilor.

Ce IFN-uri oferă cele mai avantajoase credite?

Top IFN-uri

Pentru a putea compara costurile, Volt Finance a simulat o situație în care se obține un credit în valoare de 2.000 RON, pe o perioadă de 3 luni, credit care ar urma să fie returnat apoi în cel puțin 3 rate. Și asta pentru că termenele de achitare la IFN-urile examinate pot varia, unele credite necesitând plata per săptămână, iar altele plata per lună.

Pe lângă dobânda propriu-zisă, IFN-urile pot percepe și alte comisioane, cum ar fi cel de analiză dosar sau de administrare. Pentru a determina costul total, au fost luate în calcul toate comisioanele percepute, iar pentru ușurința înțelegerii datelor, cifrele au fost rotunjite la numere întregi.

În ceea ce privește actele necesare la aplicarea pentru un împrumut rapid, IFN-urile analizate se împart în două categorii:

  1. Instituții care acordă credite cu buletinul: iCredit, Ocean Credit;

  1. Instituții care cer atât buletinul, cât și o dovadă a veniturilor stabile (extras de cont, talon de pensie, fluturaș de salariu, etc.): CreditFix, Credit Prime, Credius, Ferratum, Hora Credit, Mobilo Credit, Mozipo Group, Provident, Smile Credit, Viaconto, Viva Credit.

Așadar, iCredit și Ocean Credit oferă credite doar cu buletinul, în timp ce restul instituțiilor cer în plus documente precum: extrasul de cont, talonul de pensie sau fluturașul de salariu. Aplicantul trebuie să ia însă în calcul faptul că, în toate situațiile, creditul îi va fi acordat în baza salariului real.

Cum se obțin banii?

Există două metode principale de livrare a banilor către clienți: către un cont IBAN sau direct pe card. Mai există, de asemenea, și metoda clasică, în cash – prin ridicare de la bancă sau livrare acasă prin curier.

  1. Companii care transferă banii direct pe card: Credit Prime, Mobilo Credit, Ocean Credit, Viva Credit;

  2. Companii care transferă banii către un cont IBAN: CreditFix, Credit Prime, Credius, Ferratum, Hora Credit, Mobilo Credit, Mozipo Group,  Provident, Smile Credit, Viaconto, Viva Credit;

  3. Companii care oferă banii cash prin curier sau prin sucursalele băncilor partenere: Credit Prime, iCredit, Credius, Ferratum, Mobilo Credit, Provident.

Studiul a fost realizat de Volt Finance. Informațiile prezentate în acest studiu au fost colectate de pe site-urile companiilor prezentate, precum și din alte surse oficiale.

Related posts

Prin orașul Seini vor circula autobuzele electrice

Nora Dumitrescu

Cât a investit cel mai mare angajator din Sibiu în ultimii 2 ani pentru dezvoltarea afacerii

Papuc Irina

Una dintre cele mai bune şcoli de afaceri din Europa se află în Sighetu Marmației

redactia

Slănină cu aur granulat de 24k, praline cu ciocolată și slănină și ecler cu cremă de jumări, la Cluj Napoca

redactia

Coșuri cadou corporate de sărbători – pentru succesul afacerii tale

Nicolae Pop

Primăria Sibiu vrea să extindă zonele de parcări cu plată

Papuc Irina

Afacerile producătorului de componente auto Compa Sibiu au crescut cu 8% în S1, la peste 394 mil. lei

Stefana Muresan

Subvenție de 5.000 euro/ha pentru fermierii care cultivă legume în sere sau solarii – dublu față de plafonul aprobat anterior

Ion Surdu

Universitarii de la Cluj se implică în agricultura inteligentă

Nora Dumitrescu

O nouă echipă preia conducerea AICPS. Top 3 premii, invitați și tendințe. Conferința AICPS.

Ligia Voro

Expoziție de machete între cele două terminale ale Aeroportului Cluj

Nora Dumitrescu

CTP câștigă premiile Industrial project of the year și Warehouse Developer of the Year, la gala Europa Property SEE Real Estate Awards 2018

Stefana Muresan

Timișoara și Clujul, în topul comerțului cu produse organice

Nora Dumitrescu

Cel mai modern Centru de Training CNC din țară

Stefana Muresan

Colegiul Titulescu din Baia Mare vrea să îi facă antreprenori pe liceeni

Nora Dumitrescu

Peste 4.600 de companii formează viitori meseriaşi. Continental, Schaeffler, Draexlmaier, Astra Vagoane Călători Arad – parteneriate cu şcolile

redactia

Nord-Vestul se apropie de București la locuințele noi

Nora Dumitrescu

Testarea prin metoda PCR pentru depistarea Covid-19 a demarat la Sibiu

Papuc Irina

Peste 30.000 de fermieri vor primi de la APIA 135,4 milioane de euro, plăți în avans

Traian Dan

Compania Jidvei, în topul Superbrands România

Stefana Muresan

Interacțiune directă dintre client și micul producător român: Aprozarul virtual lansat de Primăria Ciugud devine național

Ion Surdu

Jazz Up Sea Festival revine la Constanța cu două concerte de jazz în ultimul weekend de vară

Papuc Irina

Mai multe clase pentru învățământul dual la Sibiu. ”Clasa Continental”, la Colegiul Tehnic ”Independența”

Stefana Muresan

Timișoara: Spitalul Première, investiții de 8 milioane de euro până la finalul anului 2018

Stefana Muresan

Leave a Comment