Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Turda și Câmpia Turzii își fac centură ocolitoare la comun

Municipiile clujene Turda și Câmpia Turzii vor să se asocieze pentru construirea centurii ocolitoare pentru cele două localități.

Un proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii acordului de asociere dintre unitățile administrativ teritoriale, împreună cu Consiliul Județean Cluj, urmează să fie votat în vederea realizării în parteneriat a proiectului de investiții centura ocolitoare Turda – Câmpia Turzii.

Reprezentanții părților implicate în proiect sunt președintele Alin Tișe – CJ Cluj, primarii Cristian Matei – Turda și Dorin Lojigan – Câmpia Turzii. Consilierii din Câmpia Turzii se vor pronunța asupra asocierii municipiului în cadrul ședinței forului local din această săptămână.

Obiectivele urmărite sunt îmbunătățirea conectivității rutiere în zona urbană funcțională și a mobilității cu impact asupra calității mediului, devierea traficului greu din cele două municipii, dezvoltarea județeană, încurajarea creării de noi locuri de muncă.

Documentațiile de urbanism vor fi finanțate de către fiecare instituție în limita teritoriului administrativ al fiecăreia.

Total
14
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Studiu: De unde pot lua românii cele mai avantajoase credite online?

Articolul următor

Parc inteligent în loc de poligon în Florești

Citește și:
Citeste mai mult

Vin și Artă naivă în Cetatea Oradea

Asociația pentru Cultura și Civilizația Vinurilor Millésime va organiza cea de-a V-a ediție a Salonului Vinurilor Millésime, în  9…
Ne mândrim cu angajamentul nostru de a reduce costurile de energie și, în același timp, de a fi sustenabili din punct de vedere ecologic, încercând să minimizăm impactul nostru ecologic ca o companie responsabilă.
Citeste mai mult

Delta Engineering va produce curent electric

Constructorul de mașini și utilaje din Tăuții-Măgherăuș a raportat încheierea unui proiect de eficiență energetică. “Ne mândrim cu…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
14
Share