Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parc inteligent în loc de poligon în Florești

În localitatea de lângă Cluj-Napoca va fi dat în folosință un parc de agrement dotat cu control la distanță al irigației și băncuțe cu sistem de încărcare pentru dispozitive mobile.

Parcul de joacă și agrement de pe locația fostului poligon este unul de tip inteligent și va avea recepția în 26 august, urmând ca acesta să fie deschis publicului cu măsurile sanitare și de ordine impuse de guvern, specifice pandemiei.

Aici au fost instalate un sistemul public de internet Wi-Fi, un sistemul de control Wi-Fi al irigației, băncuțe pentru sistemul de încărcare prin USB a dispozitivelor electronice.

Parcul are o suprarafață totală de 15.760 mp, din care suprafață de aparate de joacă de 965 mp, suprafață spații verzi amenajate de 5.390 mp.

Ca dotări există cinci ansambluri de joacă mari, balansoare, echipament de joacă de cățărare, leagăne, minitribună, scenă, grup sanitar, foișor, cișmea, băncuțe. Arborii de dimensiuni mari existenți nu au fost tăiați sau afectați”, a precizat administrația locală.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Turda și Câmpia Turzii își fac centură ocolitoare la comun

Articolul următor

Neon Lighting, înlocuită de Avril pe “strada Clujului”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Air Oradea caută partener privat

Compania Air Oradea, înființată de municipalitate în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, caută un partener privat care să…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share