Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Neon Lighting, înlocuită de Avril pe “strada Clujului”

Societatea clujeană Neon Lighting va fi înlocuită de firma Avril pe șantierul de amenajare a străzii Gheorghe Doja.  

Primăria Zalău susține că a rezolvat problemele din șantierul de pe strada Gheorghe Doja în cadrul unei ședința de evaluare a lucrărilor. Aici este un șantier complex, la care lucrează mai multe firme.

În zonă se refac carosabilul, trotuarele, canalizarea pluvială, sunt executate canale subterane pentru cabluri și se modernizează iluminatul public, la fel ca pe alte artere mari din oraș: Simion Bărnuțiu, Voievod Gelu și Avram Iancu.

Cum firma Neon Lightning Cluj nu a reușit să mențină ritmul cu celalalte firme din șantier, s-a ajuns la întârzierea lucrărilor, pentru care ordinul de începere s-a dat în iunie anul trecut. După promisiuni repetate că ”vine din urmă”, de data aceasta nu a mai ținut.

În ședința de progres de la Primăria Zalău din 19 august s-a decis ca anumite lucrări la montarea stâlpilor de iluminat să fie transferate firmei constructoare Avril. Neon Lightning a fost de acord să cedeze aceste lucrări pentru ca reabilitarea să poată avansa rapid”, transmit reprezentanții municipalității.

Viceprimarul Teodor Bălăjel spune că în urma acestui demers se așteaptă la un progres evident pe str. Gheorghe Doja în următoarele două săptămâni, termenul stabilit pentru așternerea primului strat de asfalt fiind 10 septembrie.

Contractul de lucrări pentru modernizarea străzii, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, a fost semnat în toamna lui 2019. Valoarea lucrărilor este de 10,1 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată, termenul de execuție a lucrărilor fiind de 24 de luni. Asocierea Avril – Delcar execută lucrările de reabilitare pe această arteră.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parc inteligent în loc de poligon în Florești

Articolul următor

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Satu Mare va demara joi la sediul Apaserv

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share