Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Piața Revoluției din Baia Mare va fi modernizată

Fântâna arteziană din Piața Revoluției este primul element care va fi reabilitat și modernizat în unui proiect prin care se va reda băimărenilor una dintre zonele centrale din reședința de județ.

Prima din zonă va fi dată în folosință fântâna arteziană, în trecut una dintre principalele puncte de atracție din localitate, însă nefuncțională de 30 de ani, iar vara viitoare, o parcare cu 200 de locuri. Fântâna este programată să fie funcțională peste trei săptămâni.

Se lucrează acum pentru realizarea noii fântâni, cu tot ceea ce înseamnă automatizare, placări cu piatră, aducerea acestei atracții la cerințele zilelor moderne. Fântâna va fi din nou un punct de reper al acestei zone, din perspectivă urbanistică.

În primăvară, vor demara excavările în inima pieței, unde va fi amenajată parcarea subterană de 200 de locuri care va degaja aglomerația din zonă. Până în vara anului 2021, reprezentanții municipalității estimează că parcarea va fi finalizată.

Apoi se va trece la amenajarea finală a zonei cu tot ce ține de dotări cu elemente pentru relaxare, plantări care să asigure o oază verde, pavare cu valoare estetică ridicată și durabilitate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Eșec pe centura Mureșului. Nu vrea nimeni să o construiască

Articolul următor

NEST - un nou parc de retail a fost inaugurat în Oradea pe Calea Borșului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share