Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Piața Revoluției din Baia Mare va fi modernizată

Fântâna arteziană din Piața Revoluției este primul element care va fi reabilitat și modernizat în unui proiect prin care se va reda băimărenilor una dintre zonele centrale din reședința de județ.

Prima din zonă va fi dată în folosință fântâna arteziană, în trecut una dintre principalele puncte de atracție din localitate, însă nefuncțională de 30 de ani, iar vara viitoare, o parcare cu 200 de locuri. Fântâna este programată să fie funcțională peste trei săptămâni.

Se lucrează acum pentru realizarea noii fântâni, cu tot ceea ce înseamnă automatizare, placări cu piatră, aducerea acestei atracții la cerințele zilelor moderne. Fântâna va fi din nou un punct de reper al acestei zone, din perspectivă urbanistică.

În primăvară, vor demara excavările în inima pieței, unde va fi amenajată parcarea subterană de 200 de locuri care va degaja aglomerația din zonă. Până în vara anului 2021, reprezentanții municipalității estimează că parcarea va fi finalizată.

Apoi se va trece la amenajarea finală a zonei cu tot ce ține de dotări cu elemente pentru relaxare, plantări care să asigure o oază verde, pavare cu valoare estetică ridicată și durabilitate.

Total
44
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Eșec pe centura Mureșului. Nu vrea nimeni să o construiască

Articolul următor

NEST - un nou parc de retail a fost inaugurat în Oradea pe Calea Borșului

Citește și:
Populaţia rezidentă a județului Cluj, conform rezultatelor definitive ale RPL 2021, este de 679.141 persoane, în scădere cu 11.965 față de recensământul din octombrie 2011.
Citeste mai mult

Clujul a pierdut 12.000 de locuitori

Institutul Naţional de Statistică a publicat primele rezultate definitive ale Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor (RPL), runda 2021. Populaţia…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
44
Share