Real Estate Sibiu Ultimele stiri

Zacaria lansează în Sibiu ZHub – un spațiu de coworking, un cerc de viitori prieteni

Mulți dintre noi, forțați de evenimentele din ultima perioadă, am realizat că este greu să rămâi concentrat și productiv lucrând de acasă. Start-up-urile, antreprenorii și freelancerii din Sibiu au la dispoziție un nou spațiu în care să lucreze, să colaboreze și să stabilească noi contacte: compania Zacaria a lansat ZHub, un spațiu de coworking localizat în Zona Industrială de Est, ușor accesibil atât din centru, cât și dinspre aeroport.

ZHub oferă o alternativă afacerilor mici sau persoanelor care altfel ar fi nevoite să lucreze de acasă sau din cafenele și vine la pachet cu o serie de avantaje. „Sibiul este de-abia la început de drum în acest domeniu, dar credem că acum este momentul potrivit pentru a lansa acest concept, la care ne tot gândim de ceva timp, fiind oarecum motivați de perioada de izolare. Credem că aducem ceva nou pe piață, și anume faptul că am gândit întreg spațiul ținând cont de eficiența și productivitatea membrilor ZHub. Așadar este un mediu de lucru profesionist, dar plăcut și relaxant, complet gestionat, astfel încât să poți lucra confortabil și în ritmul propriu. Ne dorim să creăm în jurul nostru o comunitate de oameni cu idei și energii pozitive, care vor să crească împreună, un cerc de prieteni. Într-un fel, această extindere a activității noastre ne-a venit foarte natural”, a declarat Marius Moga, Sales & Marketing Manager.

Un hub cu soluții

Localizat pe strada Ștefan cel Mare 193, noul spațiu de coworking ocupă etajul 1 al Zacaria Business Center, cu o suprafață de 210 mp și acoperă toate nevoile de business ale membrilor săi: birouri în spațiu comun sau birouri private, două săli de ședințe și întâlniri, dotate cu videoproiector sau TV, flipchart și whiteboard, zonă lounge, bucătărie complet mobilată și echipată, WiFi și infrastructură IT performantă, imprimantă multifuncțională și servicii de printing, climatizare, cafea și ceai din partea casei, terase pentru relaxare, parcare cu locuri dedicate și o grădină privată.

ZHub este amenajat astfel încât membrii să aibă acces la toate facilitățile și dotările de care au nevoie în activitatea lor profesională, dar și la acele comodități care să îi facă să se simtă că sunt într-un mediu familiar și confortabil.

Un hub sociabil

Zacaria reprezintă o echipă tânără și plină de energie, ne place să lucrăm împreună și să ne distrăm împreună, suntem ca o mare familie, fiecare aduce ceva unic. De aceea, atunci când am pus pe hârtie planul nostru, am pus foarte mare accent pe componenta de socializare și am creionat un întreg calendar de evenimente și workshopuri focusate pe dezvoltare personală, profesională și a afacerilor sau, pur și simplu, întâlniri informale, de genul afterwork drinks sau pizza party. Însă vom vedea câte vom putea duce la bun sfârșit, în acest an, pentru că suntem foarte precauți. Pe primul loc este, tot timpul, siguranța angajaților noștri și a celor care vor însufleți ZHub-ul”, a explicat Jonathan Diamantino, CEO Zacaria.

De altfel, ZHub este amenajat astfel încât să permită distanțarea socială și să respecte toate condițiile de siguranță sanitară, inclusiv igienizarea zilnică a spațiului de coworking.

Cu toate acestea, o dată ce lucrurile vor reveni la normal, sperăm că vom putea funcționa la capacitate maximă. Ne dorim să devenim o comunitate mică în marea comunitatea a Sibiului, un loc de întâlnire pentru persoane dinamice și creative, un spațiu în mișcare și transformare, dar și un spațiu de lansare și descoperire. Suntem în contact cu artiști și producători locali, prieteni noi sau vechi colaboratori, și ne dorim să îi aducem în mijlocul nostru, atunci când va fi posibil”, a mai completat Marius Moga.

Un hub flexibil

Există variate opțiuni pentru cei care doresc să își rezerve un spațiu de lucru la ZHub, fie că e pentru o zi, o săptămână sau o lună, în open space sau în birouri private. De asemenea, sălile de ședințe pot fi închiriate și de către non-membri, pe perioadă scurtă sau îndelungată, pentru organizarea unor cursuri, de exemplu, într-un cadru restrâns. Abonamentele sunt flexibile astfel încât fiecare să își poată găsi un spațiu pe măsura nevoilor sale. Pentru a marca lansarea oficială a ZHub, pe toată durata lunii august, va fi aplicat un discount de 10% indiferent de tipul de abonament.

Intră în cercul de prieteni ZHub de pe Facebook aici.

Related posts

Săptămâna Internațională a Universității „Lucian Blaga”: Culturile lumii s-au împletit la Sibiu

Ligia Voro

econet meetings #3 Green Buildings

Ionut Oprea

Infrastructură de transport de 10 milioane de euro la Câmpia Turzii

Nora Dumitrescu

Cristina Pardi, Head of New Business: “Filosofia NTT DATA Romania are în centrul său clientul, viziunea și echipa”

redactia

Sogefi Suspensions, investiție de 50 milioane de euro la Oradea și 200 de noi locuri de muncă, în domeniul automotive

redactia

Italienii de la Policlinico di Monza, clinică de de cardiologie în Cluj Napoca

Stefana Muresan

Acordul de Mediu pentru autostrada Sibiu-Pitești, până la sfârșitul anului

Stefana Muresan

Teraplast renunță la disponibilizarea a peste 8% din forța sa de muncă

Ion Surdu

Nokia recrutează anual 150-200 de studenţi

Stefana Muresan

Carmen Orban: Grupul Monza, promotor al elitelor medicale, dezvoltă cel mai mare spital de Oncologie din România

Papuc Irina

Clujul și Timișoara sparg piața rezidențială a marilor orașe

Nora Dumitrescu

Fermierii vor putea sacrifica mieii de Paște și în ferme, în anumite condiții

Traian Dan

HIRSCH Porozell, 45 de ani de experiență internațională în producerea polistirenului expandat

Ligia Voro

USAMV Cluj-Napoca, la aniversarea a 150 de ani

Ligia Voro

Robotica, terapia viitorului

Stefana Muresan

Un simbol al Timișoarei întră în reabilitare, la 62 de ani de la construire

redactia

Continuă înscrierile la FOREN 2020

Ligia Voro

Aeroporturile Ardealului își revin după coronavirus

Nora Dumitrescu

Studiu Deloitte: tehnologia blockchain, printre primele cinci priorități strategice ale organizațiilor

Ligia Voro

Conferințele internationale „NEW CITIES” la Iasi, Cluj – Napoca si Timisoara

Ionut Oprea

Priaevents și TeraPlast organizează conferința online „Pria Challenges and Opportunities for Industry”

Papuc Irina

Piața terenurilor s-a dublat în 2018

Stefana Muresan

Parteneriat pentru Sănătate. Modelul Bistrița

redactia

SB | Sibiul, o uriasa pasarela de moda

1 comment

28 August: Sinteza (pozitiva) in constructii - Idei Arhispec 28 August 2020 at 16:26

[…] ! Zacaria lanseaza in Sibiu ZHub – un spatiu de coworking, un cerc de viitori prieteni. Localizat pe strada Stefan cel Mare 193, noul spatiu de coworking ocupa etajul 1 al Zacaria Business Center, cu o suprafata de 210 mp si acopera toate nevoile de business ale membrilor sai: birouri in spatiu comun sau birouri private, doua sali de sedinte si intalniri, dotate cu videoproiector sau TV, flipchart si whiteboard, zona lounge, bucatarie complet mobilata si echipata, WiFi si infrastructura IT performanta, imprimanta multifunctionala si servicii de printing, climatizare, cafea si ceai din partea casei, terase pentru relaxare, parcare cu locuri dedicate si o gradina privata. Sursa: transilvaniabusiness.ro […]

Reply

Leave a Comment