Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zacaria lansează în Sibiu ZHub – un spațiu de coworking, un cerc de viitori prieteni

Mulți dintre noi, forțați de evenimentele din ultima perioadă, am realizat că este greu să rămâi concentrat și productiv lucrând de acasă. Start-up-urile, antreprenorii și freelancerii din Sibiu au la dispoziție un nou spațiu în care să lucreze, să colaboreze și să stabilească noi contacte: compania Zacaria a lansat ZHub, un spațiu de coworking localizat în Zona Industrială de Est, ușor accesibil atât din centru, cât și dinspre aeroport.

ZHub oferă o alternativă afacerilor mici sau persoanelor care altfel ar fi nevoite să lucreze de acasă sau din cafenele și vine la pachet cu o serie de avantaje. „Sibiul este de-abia la început de drum în acest domeniu, dar credem că acum este momentul potrivit pentru a lansa acest concept, la care ne tot gândim de ceva timp, fiind oarecum motivați de perioada de izolare. Credem că aducem ceva nou pe piață, și anume faptul că am gândit întreg spațiul ținând cont de eficiența și productivitatea membrilor ZHub. Așadar este un mediu de lucru profesionist, dar plăcut și relaxant, complet gestionat, astfel încât să poți lucra confortabil și în ritmul propriu. Ne dorim să creăm în jurul nostru o comunitate de oameni cu idei și energii pozitive, care vor să crească împreună, un cerc de prieteni. Într-un fel, această extindere a activității noastre ne-a venit foarte natural”, a declarat Marius Moga, Sales & Marketing Manager.

Un hub cu soluții

Localizat pe strada Ștefan cel Mare 193, noul spațiu de coworking ocupă etajul 1 al Zacaria Business Center, cu o suprafață de 210 mp și acoperă toate nevoile de business ale membrilor săi: birouri în spațiu comun sau birouri private, două săli de ședințe și întâlniri, dotate cu videoproiector sau TV, flipchart și whiteboard, zonă lounge, bucătărie complet mobilată și echipată, WiFi și infrastructură IT performantă, imprimantă multifuncțională și servicii de printing, climatizare, cafea și ceai din partea casei, terase pentru relaxare, parcare cu locuri dedicate și o grădină privată.

ZHub este amenajat astfel încât membrii să aibă acces la toate facilitățile și dotările de care au nevoie în activitatea lor profesională, dar și la acele comodități care să îi facă să se simtă că sunt într-un mediu familiar și confortabil.

Un hub sociabil

Zacaria reprezintă o echipă tânără și plină de energie, ne place să lucrăm împreună și să ne distrăm împreună, suntem ca o mare familie, fiecare aduce ceva unic. De aceea, atunci când am pus pe hârtie planul nostru, am pus foarte mare accent pe componenta de socializare și am creionat un întreg calendar de evenimente și workshopuri focusate pe dezvoltare personală, profesională și a afacerilor sau, pur și simplu, întâlniri informale, de genul afterwork drinks sau pizza party. Însă vom vedea câte vom putea duce la bun sfârșit, în acest an, pentru că suntem foarte precauți. Pe primul loc este, tot timpul, siguranța angajaților noștri și a celor care vor însufleți ZHub-ul”, a explicat Jonathan Diamantino, CEO Zacaria.

De altfel, ZHub este amenajat astfel încât să permită distanțarea socială și să respecte toate condițiile de siguranță sanitară, inclusiv igienizarea zilnică a spațiului de coworking.

Cu toate acestea, o dată ce lucrurile vor reveni la normal, sperăm că vom putea funcționa la capacitate maximă. Ne dorim să devenim o comunitate mică în marea comunitatea a Sibiului, un loc de întâlnire pentru persoane dinamice și creative, un spațiu în mișcare și transformare, dar și un spațiu de lansare și descoperire. Suntem în contact cu artiști și producători locali, prieteni noi sau vechi colaboratori, și ne dorim să îi aducem în mijlocul nostru, atunci când va fi posibil”, a mai completat Marius Moga.

Un hub flexibil

Există variate opțiuni pentru cei care doresc să își rezerve un spațiu de lucru la ZHub, fie că e pentru o zi, o săptămână sau o lună, în open space sau în birouri private. De asemenea, sălile de ședințe pot fi închiriate și de către non-membri, pe perioadă scurtă sau îndelungată, pentru organizarea unor cursuri, de exemplu, într-un cadru restrâns. Abonamentele sunt flexibile astfel încât fiecare să își poată găsi un spațiu pe măsura nevoilor sale. Pentru a marca lansarea oficială a ZHub, pe toată durata lunii august, va fi aplicat un discount de 10% indiferent de tipul de abonament.

Intră în cercul de prieteni ZHub de pe Facebook aici.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

RC Europe a inaugurat la Oradea al treilea proiect de retail sub brandul NEST, din România

Articolul următor

Asociarea Drum Asfalt, Trameco, Constructorul Sălard, face sediul CJ Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share