Real Estate Ultimele stiri

RC Europe a inaugurat la Oradea al treilea proiect de retail sub brandul NEST, din România

Dezvoltatorul și administratorul imobiliar ceh RC Europe a inaugurat, pe 27 august, cel de-al treilea parc de retail al grupului din România, cu o investiție totală de 9 milioane de euro. Parcul de retail sub conceptul NEST se află în Oradea și ocupă o suprafață închiriabilă de circa 6.500 de metri pătrați. CEE Estate Management a fost consultantul RC Europe atât în tranzacția de achiziție a terenului, cât și pentru închirierea spațiilor din proiectul de retail NEST. Lucrările de construcție pentru parcul de retail din Oradea au demarat în octombrie 2019.

Parcul de retail NEST Oradea se află pe Calea Borșului, în partea de nord a orașului, în apropierea supermarketurilor Lidl și Kaufland și beneficiază de o vizibilitate excelentă și acces optim din centrul orașului. NEST Oradea oferă o parcare generoasă cu 200 de locuri și găzduiește 13 magazine locale și internaționale, printre care: JYSK, Martes Sport, Sportisimo, CCC, ZOO Center, KIK, PEPCO, dm-drogerie markt și Zoomania.

NEST Oradea este cel de-al doilea proiect de retail al RC Europe localizat în România și livrat în 2020, în urma deschiderii NEST Miercurea Ciuc, în luna mai. Primul parc de retail NEST din România a fost deschis la Dorohoi, în 2017. În afara celor trei proiecte din România, compania a mai dezvoltat și are în administrare două parcuri de retail NEST în Serbia, unde intenționează să dezvolte noi proiecte în 2020.

„Suntem încântați să anunțăm inaugurarea NEST din Oradea, al doilea parc deschis în 2020 după cel din Miercurea Ciuc, la începutul acestui an. Credem în potențialul dezvoltării parcurilor de retail și deschiderea NEST Oradea confirmă încrederea constantă a acționarilor noștri în potențialul pieței românești. Parcul de retail NEST va oferi o mare diversitate prin mixul său de chiriași și va aduce astfel beneficii orădenilor. Le mulțumim autorităților locale pentru sprijinul acordat și chiriașilor noștri pentru încrederea pe care ne-au acordat-o în aceste momente dificile”, a declarat Andrei Rati, Country Manager al RC Europe în România.

Despre RC EUROPE

RC Europe a fost fondată în 2005 și este un dezvoltator și investitor ceh specializat în administrare, dezvoltare și în consultanță pentru proiecte din segmentele de retail, spații de birouri și rezidențial. Compania a dezvoltat și are în administrare numeroase proiecte de clădiri de birouri, parcuri de retail, ansambluri rezidențiale și lanțuri de supermarketuri, fiind activă în Cehia, România, Serbia și Croația. RC Europe este specializată în dezvoltarea de complexe de afaceri, retail și supermarketuri, iar printre clienții săi se numără: Tesco, Penny Market, Billa, Lidl, PROFI, OBI, OKAY, Deichmann, CCC, PEPCO, Gate, JYSK, Pompo și Sportisimo.

În România, RC Europe a finalizat deja un proiect de retail NEST cu o suprafață închiriabilă de 12.000 mp în Miercurea Ciuc și un proiect de 4.000 mp suprafață închiriabilă în Dorohoi. Dezvoltatorul deține cinci clădiri de birouri: două în Pitești, iar restul de trei în Craiova, Drobeta și Slatina, totalizând peste 18.000 mp suprafață închiriabilă. Compania are în plan dezvoltarea unei clădiri de birouri de clasă A în București, Arc Office Building, care va ocupa o suprafață închiriabilă de 30.000 mp și un nou parc de retail în Sighișoara.

Related posts

Ordonanța militară cu numărul 8: se interzice și se suspendă exportul de grâu, orz, porumb, orez, floarea soarelui, ulei de semințe și produse de brutărie

Papuc Irina

BT oferă clienților posibilitatea să plătească cu ceasul inteligent

redactia

Soluție pentru videoconferințe implementată la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj

Ligia Voro

A fost semnat Contractul Colectiv de muncă la nivel de sector de activitate

Papuc Irina

Premieră în industria brașoveană: Compania Elmas va produce două macarale pentru sarcini de 150 și 360 tone

Ion Surdu

Oradea are pistă de pumptrack

Traian Dan

Agenția BNR Bihor a împlinit 100 de ani de la efectuarea primei operațiuni

Traian Dan

16 unități de cazare din Bihor au aderat la campania inițiată de Visit Oradea

Traian Dan

Lungimea autostrăzilor a crescut cu 5,2%, respectiv cu 43 km în anul 2019

Traian Dan

Solina România a cerut certificat de urbanism pentru reconstrucția fabricii pe vechiul amplasament

Stefana Muresan

Acționarii companiilor pot convoca adunarea generală de la distanță pentru a lua decizii

Ion Surdu

BVB lansează cartea cu poveștile de succes ale celor 15 companii finaliste ale celei de-a treia ediții a programului Made in Romania

Ligia Voro

Trei ofertanți pentru Autostrada Transilvania – Sălaj

Nora Dumitrescu

Continental Anvelope extinde tehnologia de tratare a emisiilor olfactive in fabrica din Timisoara

Stefana Muresan

În 2019, trei din cinci companii din România ofereau angajaților telefoane de serviciu

Papuc Irina

„Drumul vinului” peste dealurile Silagiului

redactia

Parcarea de pe Strada Brașovului din Oradea, inaugurată de ziua orașului

Traian Dan

O fostă groapă de gunoi va deveni al doilea parc ca suprafață din Sibiu: începe realizarea proiectului

Ion Surdu

Liviu Nistoran, Romgaz: În 2018, vom realiza pentru prima dată export de gaze

Stefana Muresan

România pentru a șaptea oară la EXPO REAL München

redactia

Interbrands, parte a Orbico Group, va începe un amplu proces de automatizare în spațiul închiriat din P3 Bucharest A1

Papuc Irina

Penny, noul sponsor principal al echipei naționale și al României Under 21

Traian Dan

IMMOFINANZ, rezultate financiare

Ionut Oprea

Primele zece autobuze electrice din România, puse în circulaţie

Stefana Muresan

Leave a Comment