Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Patru mari centre universitare din România au încheiat parteneriate cu UNPR

Rectorul Universității Tehnice din Cluj Napoca, Prof. univ. dr. ing. Vasile Țopa, Rectorul Universității din București, Prof. univ. dr Marian Preda, Rectorul Universității din Craiova, Prof. univ. dr. Cezar Ionuț Spînu și Rectorul Universității Politehnica Timișoara, Conf.univ. dr. ing Florin Drăgan, au semnat împreună cu președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), Ioan Lucian, acordurile de colaborare ce marchează în premieră națională, cea mai amplă deschidere a mediului universitar față de reprezentanții mediului de afaceri, de după Revoluție.

Dezvoltarea unor centre de cercetare-inovare, folosirea realității augmentate și virtuale în procesul de învățământ universitar, dezvoltarea activităților de internship precum și alte activități ce pun în contact companiile private cu cadrele universitare și studenții acestor universități, sunt obiective menționate în aceste acorduri.

“Este cea mai amplă acțiune de conlucrare între mediul universitar și o confederație patronală națională de după Revoluție și sunt încântat că UNPR a fost acceptată ca partener de aceste prestigioase universități. Nu ne vom opri aici, urmând să abordăm și alte centre universitare din țară” a subliniat președintele Ioan Lucian, după turul de forță făcut în cele patru mari centre universitare.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

100.000 euro pentru pensiuni și restaurante prin programul „ELECTRIC UP”

Articolul următor

Managerii din construcții și comerț sunt optimiști pentru perioada următoare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share