Real Estate Timiș Ultimele stiri

OTP Bank va deschide un centru regional în cartierul ISHO din Timișoara

Mulberry Development și OTP Bank anunță deschiderea unui centru regional de servicii bancare complete si de calitate situat la parterul clădirii ISHO Offices. Suprafața va fi una generoasă, de 478 metri pătrați. Noul centru regional va fi deschis cel mai probabil în luna decembrie și va deservi toate categoriile de clienti: retail Private Individuals si Private Banking, Micro, IMM, precum si Corporate.

Noul concept de sucursală bancară propune un spațiu modern și generos, care îmbină zona de self-service cu cea de consiliere personalizată. Astfel, zona de self-banking, asigurată de ATM-uri și SST-uri (Self Service Terminals), este disponibilă non-stop pentru efectuarea tranzacțiilor. În ceea ce privește zona de consiliere, aceasta este deservită de consultanții în relația cu clienții care oferă asistență și servicii personalizate.

Deschiderea noului centru OTP Bank este încă un pas care confirmă nevoia de a dezvolta un centru de servicii de calitate ridicată, în cadrul ISHO. OTP Bank se alătură astfel brandurilor importante care isi confirma prezența în ISHO Offices.

„Așa cum ne-am asumat, planurile nostre de expansiune rămân în vigoare, iar noi rămânem foarte atenți la necesitățile clientului modern. Am apreciat că partenerul nostru, proiectul ISHO, a înțeles conceptul nou de sucursală pe care dorim să îl adaugăm în portofoliul OTP Bank, astfel încât să fim cât mai aproape de clienții noștri de la Timișoara, unul dintre cei mai importanți poli de afaceri din România”, afirmă Gyula Fatér CEO OTP Bank România.

Mulberry Development este într-o fază avansată de negocieri si cu alte companii reprezentative pentru mediul bancar, financiar sau asigurări, care sunt atrase de conceptul propus de cartierul ISHO.

„Ne propunem ca ISHO să găzduiască cele mai importante companii din regiune, iar selectarea serviciilor și facilităților complementare de calitate ridicată este o prioritate pentru noi. Obiectivul nostru este să realizăm în ISHO un important pol de business pentru întreaga regiune, care, alături de zona de locuire, vor transforma cartierul construit de noi în noul centru vibrant al orașului” a spus Ovidiu Șandor, dezvoltatorul cartierului ISHO.

La finalul celor trei etape de dezvoltare, ISHO va deveni un cartier complet care, alături de cele peste 1.000 de apartamente și 50.000 mp de birouri de nouă generație, va beneficia de o gamă largă de servicii – un centru de conferințe ultra-modern, un hotel internațional, un spațiu de co-work pentru start-up-urile din oraș, un spațiu pentru evenimente, respectiv un centru de spa și gym. Lucrările de dezvoltare au continuat și în perioada pandemiei, atât pe componenta rezidențială, cât și pe cea office. De altfel, după darea în folosință a primelor 106 apartamente și a primelor două faze a clădirii de birouri, ISHO prevede finalizarea etapizată a altor două clădiri de apartamente și a celei de-a treia fază a componentei office până în prima parte a anului viitor.

Related posts

[Enjoy Transylvania!] Drumul aurului

Transilvania Business

GoOnline – solutia completa de eCommerce pentru IMM-uri, lansată de Banca Transilvania impreuna cu Blugento

Stefana Muresan

Vox Technology Park aduce in Romania Zetta University din Virginia de Vest, SUA

Ionut Oprea

Google susține mediul întreprinzător românesc. Proiect educaţional gratuit în Cluj-Napoca şi Timişoara

Stefana Muresan

Undelucram.ro, finanțare de 300.000 de euro pentru a se extinde internațional

Ligia Voro

Fitch a confirmat ratingurile pentru creditele pe termen lung ale municipiului Oradea

Stefana Muresan

Microsoft announces a $1 billion digital transformation plan for Poland, including access to local cloud services with first datacenter region

Ionut Oprea

Au demarat lucrările la Centura Sud de ocolire a Timişoarei

Robert Bloancă

Interviu cu ing. Vasile Maier, director general Apă Canal Sibiu: „Am adus infrastructura de apă-canal din Sibiu în secolul XXI”

Ion Surdu

Claus Web Satu Mare a devenit „verde”

Traian Dan

Episcopia Romano-Catolică investește într-un complex rezidențial cu terenuri de sport în Satu Mare

redactia

Werner Wolff: TAROM, în ultimele luni pe plus

redactia

EXPO REAL Hybrid Summit: What impact is the corona pandemic having on the real estate industry?

Papuc Irina

Valoarea AFI Cotroceni a depășit jumătate de miliard de euro

Ionut Oprea

12 milioane de euro pentru revitalizarea Parcului Etnografic din Hoia

Nora Dumitrescu

Continental Anvelope Timişoara are un nou director general

Robert Bloancă

Mai mult de 50% dintre români încă plătesc cash atunci când călătoresc

Traian Dan

Vizită europeană la magazinul Făcut în Sălaj

Nora Dumitrescu

Zeci de mii de participanți sunt așteptați la Bucharest Tech Week

Ligia Voro

START primelor tratamente la viță de vie cu  Dithane™ M-45 si Karathane™ Gold 350 EC

Ligia Voro

Şcoala elitelor arădene a renăscut pe bani europeni

Stefana Muresan

Castelului Banffy din Răscruci, restaurat cu fonduri europene

Stefana Muresan

Retrospectiva atragerii fondurilor europene în agricultură și dezvoltare regională

Ion Surdu

Afacerile Cemacon au urcat cu 86% în primul trimestru, la 21,49 milioane lei

Stefana Muresan

Leave a Comment