Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

OTP Bank va deschide un centru regional în cartierul ISHO din Timișoara

Mulberry Development și OTP Bank anunță deschiderea unui centru regional de servicii bancare complete si de calitate situat la parterul clădirii ISHO Offices. Suprafața va fi una generoasă, de 478 metri pătrați. Noul centru regional va fi deschis cel mai probabil în luna decembrie și va deservi toate categoriile de clienti: retail Private Individuals si Private Banking, Micro, IMM, precum si Corporate.

Noul concept de sucursală bancară propune un spațiu modern și generos, care îmbină zona de self-service cu cea de consiliere personalizată. Astfel, zona de self-banking, asigurată de ATM-uri și SST-uri (Self Service Terminals), este disponibilă non-stop pentru efectuarea tranzacțiilor. În ceea ce privește zona de consiliere, aceasta este deservită de consultanții în relația cu clienții care oferă asistență și servicii personalizate.

Deschiderea noului centru OTP Bank este încă un pas care confirmă nevoia de a dezvolta un centru de servicii de calitate ridicată, în cadrul ISHO. OTP Bank se alătură astfel brandurilor importante care isi confirma prezența în ISHO Offices.

„Așa cum ne-am asumat, planurile nostre de expansiune rămân în vigoare, iar noi rămânem foarte atenți la necesitățile clientului modern. Am apreciat că partenerul nostru, proiectul ISHO, a înțeles conceptul nou de sucursală pe care dorim să îl adaugăm în portofoliul OTP Bank, astfel încât să fim cât mai aproape de clienții noștri de la Timișoara, unul dintre cei mai importanți poli de afaceri din România”, afirmă Gyula Fatér CEO OTP Bank România.

Mulberry Development este într-o fază avansată de negocieri si cu alte companii reprezentative pentru mediul bancar, financiar sau asigurări, care sunt atrase de conceptul propus de cartierul ISHO.

„Ne propunem ca ISHO să găzduiască cele mai importante companii din regiune, iar selectarea serviciilor și facilităților complementare de calitate ridicată este o prioritate pentru noi. Obiectivul nostru este să realizăm în ISHO un important pol de business pentru întreaga regiune, care, alături de zona de locuire, vor transforma cartierul construit de noi în noul centru vibrant al orașului” a spus Ovidiu Șandor, dezvoltatorul cartierului ISHO.

La finalul celor trei etape de dezvoltare, ISHO va deveni un cartier complet care, alături de cele peste 1.000 de apartamente și 50.000 mp de birouri de nouă generație, va beneficia de o gamă largă de servicii – un centru de conferințe ultra-modern, un hotel internațional, un spațiu de co-work pentru start-up-urile din oraș, un spațiu pentru evenimente, respectiv un centru de spa și gym. Lucrările de dezvoltare au continuat și în perioada pandemiei, atât pe componenta rezidențială, cât și pe cea office. De altfel, după darea în folosință a primelor 106 apartamente și a primelor două faze a clădirii de birouri, ISHO prevede finalizarea etapizată a altor două clădiri de apartamente și a celei de-a treia fază a componentei office până în prima parte a anului viitor.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Kinstellar advises a joint venture between Resolution Property and Zeus Capital Management on the acquisition of Floreasca Park, one of the largest transactions closed in Romania in 2020

Articolul următor

Groupe Renault anunță un proiect de dezvoltare a organizației în jurul mărcilor sale

Citește si:
Total
1
Share