Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târgul Produs de Cluj se duce în cartierele orașului

Consiliul Județean (CJ) va organiza în cel mai mare cartier al municipiului Cluj-Napoca, Mănăștur, o ediție a târgului destinat producătorilor și artizanilor locali.

Desfășurat sub brandul Produs de Cluj, evenimentul va avea loc între 3 și 6 septembrie, în parcarea supermarketului Supeco de pe Calea Florești. „Organizăm acum un târg din respect pentru fiii vechiului și noului Mănăștur, pentru toți cei care au devenit parte a orașului și contribuie la dezvoltarea lui”, a motivat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

La târgul din Mănăștur vor fi prezenți 50 de expozanți care oferă publicului vizitator brânzeturi și specialități din carne gătite după rețete locale, dulcețuri, siropuri și sucuri naturale, pâine și prăjituri de casă, uleiuri presate la rece, zacuști și murături, legume și fructe de sezon, lavandă și plante aromatice.

Alte produse prezente sunt costume populare, podoabe și accesorii, marochinărie și sculptură în lemn, toate realizate de micii întreprinzători ardeleni și oferite la preț de producător. Evenimentul va fi derulat în parteneriat cu compania Supeco Investment România.

CJ a înființat Asociația Produs de Cluj (APC) în 2010, forul județean fiind cel care îi finanțează și îi susține activitatea. Scopul asociaţiei este promovarea tradițiilor, a valorii și culturii județului. Principalul sprijin acordat de CJ micilor întreprinzători este organizarea de evenimente expoziționale, APC având standuri proprii.

De-a lungul anilor au expus sub egida Produs de Cluj 150 de mici întreprinzători – mai ales afaceri de familie – unii din ei reușind să se dezvolte și să își creeze afaceri de succes. La începuturile activității, au fost organizate târguri în orașele din Cluj, dar, începând cu 2012 brandul a trecut limitele județului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fermierii afectați de secetă pot solicita, începând de azi, ajutor de la stat

Articolul următor

Recrutări de necalificați la fabrica de măști din Maramureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share