Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Recrutări de necalificați la fabrica de măști din Maramureș

Prima fabrică de textile medicale cu capital românesc a declanșat o campanie de angajări la sediul său din localitatea Târgu Lăpuș.

“Techtex, membră a grupului Taparo, este o companie integrată vertical, care produce acum toate componentele necesare realizării măștilor și echipamentelor de protecție și care poate asigura cantitatea de textile medicale necesare României, la o calitate superioară și la prețuri corecte.

Întreg procesul de producție se desfășoară în România, aducând valoare adăugată produsului românesc, asigurând locuri de muncă și contribuind la bugetul statului prin taxele și impozitele plătite în țară”, au specificat reprezentanții societății.

Techtex vizează recrutarea de muncitori necalificați, cerințele fiind “persoane îndemânatice, responsabile, cu seriozitate și orientare către munca în echipă”. Pachetul salarial cuprinde “salarii atractive, tichete de masă, transport gratuit, condiții moderne de muncă”, potrivit specificațiilor departamentului de resurse umane.

Măștile chirurgicale și FFP2, produse de Techtex, sunt înregistrate sub marca proprie Dr. Albert. Taparo, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din România, s-a reprofilat pe echipamente de protecție pentru medici, avizate de autorități. 4Brands și Techtex, parte din grup, au început producția de măști, capeline, halate și botoși.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Târgul Produs de Cluj se duce în cartierele orașului

Articolul următor

Au început lucrările la parcarea din centrul Zalăului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share