Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Au început lucrările la parcarea din centrul Zalăului

Șantierul deschis pentru amenajarea parcării și spațiului de agrement în zona Spitalului Județean de Urgență (SJU) Zalău a depășit graficul propus de execuție a lucrărilor, acestea aflându-se la 20% din valoarea contractului.

De la emiterea ordinului de începere a lucrărilor de către Consiliul Județean (CJ) Sălaj, în 15 iulie, au fost executate lucrări care au vizat în realizarea piloților forați (168), fiind prevăzute lucrări specifice pentru realizarea fundațiilor, a zidurilor de sprijin și ulterior, a sistemului rutier și a rămpii de acces – într-un grafic de execuție cu o durată de 12 luni.

Conform reprezentanților constructorului contractat de CJ și desemnat în urma procedurilor de achiziție publică pentru execuția acestor lucrări, „graficul prevăzut pentru realizarea lucrărilor a fost depășit cu 5% față de cel prevăzut, date fiind condițiile atmosferice favorabile care au permis derularea accelerată a lucrărilor până în acest moment, o bună și promptă cooperare interinstituțională pentru organizarea șantierului și derularea contractului, dar și motivația dată de faptul că, lucrăm pe un șantier care odată finalizat va aduce beneficii directe oamenilor”.

Contractul de execuție a lucrărilor pentru amenajarea parcării și spațiului de agrement în zona Spitalului Județean de Urgență Zalău a fost semnat la 13 iulie, conform Monitorul de Sălaj.

Acesta are o valoare de 5,9 milioane de lei, asigurați de la bugetul județului și are ca obiect amenajarea a 91 de locuri de parcare (incluzându-le pe cele destinate persoanelor cu dizabilități și cele pentru mama și copilul), rampă de acces, pe o suprafață a terenului investiției de 3.260 mp (1.900 mp destinată parcării), amenajarea unui spațiu verde și de agrement.

Proiectul de amenajare a parcării și spațiului de agrement în zona SJU se alătură celoralte proiecte de investiții pentru modernizarea și extinderea clădirilor și dotarea cu echipamente medicale promovate de CJ Sălaj pentru unitatea medicală de la momentul preluării acesteia, cu o valoare de 238 milioane de lei, din care 99 milioane fonduri europene nerambursabile.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Recrutări de necalificați la fabrica de măști din Maramureș

Articolul următor

Clujul și-a făcut marcaje rutiere pe 225 de kilometri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share