Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujul și-a făcut marcaje rutiere pe 225 de kilometri

Lucrări de marcaje rutiere în lungime de peste 225 de kilometri au fost efectuate pe mai multe sectoare de drumuri județene din Cluj.  

În această zonă au fost executate marcaje rutiere pe 13 sectoare de drumuri judeţene, cu o lungime însumată de 225,12 km. Scopul acestor lucrări este de a asigura o circulaţie optimă, în condiţii de deplină siguranţă.

Au fost efectuate lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers pe mai multe drumuri și sectoare. Printre ele se numără Nireș – Valea Ungurașului (20 km), Fizeșu Gherlii – DN 16 (39 km), Habadoc – Hodaie (19 km), Valea Caldă – Cătina (1,5 km).

Alte sectoare vizate au fost Tureni – Micești (8 km), Luna de Sus – limită Alba (42 km), Gilău – DN 1R (44 km), Cornești – Oșorhel (13 km), Cetan – limită Sălaj (13 km), DJ 161K Căianu (2 km). Au mai fost executate lucrări de marcaje rutiere marginale pe următoarele drumuri și sectoare: Mărișel – Măguri (18,6 km), DJ 108C Aghireș Fabrici (2,7 km).

Lucrările de marcaje și semnalizare rutieră vor avea loc în perioada următoare pe mai multe drumuri judeţene, acolo unde au fost finalizate lucrări de asfaltare sau unde situația impune acest lucru.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Au început lucrările la parcarea din centrul Zalăului

Articolul următor

Micro-granturi nerambursabile pentru 9 proiecte de mediu și educație, la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share