Alba Angajari Auto Industrie Lideri si afaceri Slider

În vremuri de criză, Star Assembly oferă oportunități de angajare

Star Assembly și Star Transmission, companii Mercedes-Benz AG, sunt piloni cheie în rețeaua globală de producție powertrain Mercedes-Benz Cars și numără în prezent aproximativ 3.000 de angajați.

Timp de aproape două decenii, cele două unități de producție românești de la Cugir și Sebeș s-au dovedit un partener de încredere, iar experiența a arătat că standardele universale de calitate Mercedes-Benz sunt respectate în mod constant prin efortul remarcabil al echipei.

Unitatea de producție din Sebeș joacă un rol important în aprovizionarea fabricilor de autoturisme, iar transmisiile produse în România sunt integrate în aproape toate modelele Mercedes-Benz, portofoliul de produse fiind mai divers ca niciodată. În 2019, Sebeș a devenit prima locație care a fabricat cea mai recentă generație de transmisie – cea cu ambreiaj dublu și opt trepte de viteză, sau 8G-DCT, construită atât pentru acționare convențională, cât și pentru propulsie electrică. Sub același acoperiș, Star Assembly a pornit în acest an și producția cutiei 8G-DCT hibrid, fiind o etapă importantă către un viitor fără emisii de carbon.

Datorită cererii mari, începând cu luna august a acestui an, Star Assembly a crescut capacitatea producției transmisiei 8G-DCT, fapt ce a determinat adăugarea a încă unui schimb, creând astfel 145 de noi locuri de muncă. De asemenea, a fost o oportunitate foarte bună pentru a asigura temporar activitate pentru 70 de colegi prin detașarea de la Cugir, iar o parte dintre acești angajați vor continua să își desfășoare activitatea la Sebeș. Pentru a acoperi diferența de personal, Star Assembly caută colegi care să sprijine activitatea de producție a cutiei cu dublu ambreiaj 8G-DCT de la Sebeș. Conducerea companiei a depus eforturi susținute pentru ca niciun angajat să nu își piardă locul de muncă la Cugir.

În asumarea rolului de unic producător al acestei cutii și pentru a face față cererii, strategia de resurse umane continuă; ne bucurăm că la finalizarea programului de calificare Operator Montaj Linii Automate, celor 140 de absolvenți ai acestui program li se va oferi contract individual de muncă în cadrul Star Assembly.  Acest program s-a adresat tuturor persoanelor înscrise la AJOFM ca fiind în căutarea unui loc de muncă. Pe durata celor 12 luni de calificare, ucenicii au lucrat cu tehnologie de ultimă generație. De asemenea, 20 de absolvenți ai școlii duale se vor alătura echipei, începând cu luna septembrie 2020 și vor avea parte de un viitor strălucit pe calea aleasă.

Transmisii de ultimă generație produse exclusiv la Sebeș

8G-DCT, transmisia în opt trepte cu dublu ambreiaj, este inaugurată la Sebeș in 2019 și aduce sistemul de propulsie al noii generații a clasei Mercedes-Benz compacte la un nou nivel – cu o creștere a capacității de cuplu și greutate redusă. „Este necesar să ne îmbunătățim constant și să fim parte din transformare. Competiția este acerbă.”, spune Klaus Eichhorn, director general Star Transmission & Star Assembly. Pornind de la clădirea propriu-zisă și până la instalarea liniilor și testele de producție, proiectul a presupus pregătiri intensive pentru a livra transmisiile Mercedes-Benz de calitate superioară.

„Angajamentul pe termen lung al Daimler în ceea ce privește dezvoltarea unităților de producție românești de la Sebeș și Cugir reprezintă o declarație puternică a credinței în echipa noastră, înalt calificată, precum și în implicarea și activitatea sa remarcabile. Suntem mândri să facem parte din familia powertrain și să putem contribui la modelarea viitorului comunității noastre.”, spune Klaus Eichhorn.

Related posts

Aplicația Programare online vă scurtează timpul petrecut la notar

redactia

Belgienii de la Lava Textile se extind în Oradea

Stefana Muresan

Parcarea subterană de pe strada Independenței din Oradea spre final

Traian Dan

Tractoarele IRUM, potențial de Duster agricol

Ligia Voro

Cum schimbă un curs de coaching viața unui manager?

Stefana Muresan

Teraplast Bistriţa vrea afaceri de 332 mil. lei și un profit de 22 milioane de lei, în acest an

Stefana Muresan

AAGES Târgu Mureș, profit semestrial aproape dublu

Stefana Muresan

Cum a crescut cifra de afaceri din industria românească în 10 luni

Papuc Irina

Evoluţia industriei din Banat, dezbătută la Timişoara de firmele locale şi specialişti, în cadrul unui nou eveniment

Robert Bloancă

Investiție de peste 1 milion de euro pentru modernizarea pieței centrale din Câmpeni

Papuc Irina

Studiu Siemens: 532 milioane de euro, valoarea potenţială a beneficiilor generate de tehnologii inteligente în Alba lulia

Stefana Muresan

Dräxlmaier crește capacitatea de producție

Stefana Muresan

Alu Menziken, angajări pentru viitoarea fabrică din Medieșul Aurit – investiție de 44 mil. euro

Stefana Muresan

Peste 20 de companii de IT se aliniază la START-ul Regattei IT

Ligia Voro

La Șura Mică, acasă pentru seniori – Seniorenresidenz Maria Theresia

Ligia Voro

Brașov: Tractorul U650 va fi comercializat din nou în România, la prețul de 16.000 de euro

Stefana Muresan

Elite în business. Județul Mureș: 4,4 miliarde euro – cifra de afaceri a celor mai valoroase companii

Ligia Voro

Silviu Costea, președinte Camera de Comerț și Industrie Brașov: “Nicio mașină nu merge fără cel puțin o piesă produsă la Brașov”

redactia

Golf. Bal medieval. Conferinţe marca Transilvania Business. Transilvania Open 4 Business 2017 by Transilvania Business Magazine. 18-20 mai 2017, Cluj.

Raluca Ursu

Nokia, investitii de 73 milioane euro in activitatile telecom de la Timisoara

Stefana Muresan

REBELS AND RULERS și importanța Culturii de Brand. Unde te înscrii?

Ligia Voro

La un an după achiziția activelor Oltchim, Chimcomplex anunță finalizarea operațiunilor de integrare și numește o nouă echipă executivă

Ligia Voro

Immofinanz, investiție de 1 milion de euro în VIVO! Cluj

Stefana Muresan

Bistrițenii de la COMAUTOSPORT au urcat dealerul FORD din Mureș cu 50% în primul an

Stefana Muresan

Leave a Comment