Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Studii geotehnice pentru ocolitoarea Zalăului

Consorțiul condus de chinezii de la Synohidro Corporation a demarat lucrări de foraje pentru efectuarea studiilor geotehnice pe varianta de ocolire Zalău.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a prezentat o filmare ce redă desfășurarea acestor operațiuni. Ministerul Transporturilor a anunțat că Synohidro este câștigătorul pentru proiectarea și execuția celor 5,5 km necesari finalizării variantei de ocolire a municipiului Zalău.

“În urma unei mobilizări extraordinare la nivelul ministerului nostru, am reușit să deblocăm unul dintre cele mai importante obiective pentru Zalău, implicit pentru Sălaj – varianta de ocolire a municipiului, etapa a II-a”, a declarat ministrul Lucian Bode.

Contractul are ca obiect proiectarea și execuția variantei de ocolire, între Drumul Național nr. 1F – Drumul Județean 191C de către ofertantul declarat câștigător în cadrul procedurii de atribuire. Acesta este asocierea Synohidro Corporation Limited (China) – Good Prod (România), cu preţul de 185 de milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată.

Durata contractului este fi de 114 de luni, din care șase luni proiectarea și 24 de luni execuția a lucrărilor, garanția lucrărilor fiind de 84 de luni. Lucrările includ proiectarea şi execuţia a cinci viaducte, a două poduri şi a intersecţiilor giratorii cu DN 1F şi cu DJ 191C.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sykes a făcut afaceri de 31 de milioane de euro în Transilvania

Articolul următor

Sindicaliștii din educație și sănătate vor primi reduceri la pantofii Clujana

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share