Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sykes a făcut afaceri de 31 de milioane de euro în Transilvania

Furnizorul de soluţii de management şi servicii de externalizare Sykes Entreprises Eastern Europe, parte a grupului american, a avut în 2019 o cifră de afaceri de peste 146,6 milioane de lei, în creştere cu 6% faţă de anul anterior.

Compania a realizat un profit net de 15,6 milioane de lei, mai mult cu 20% faţă de anul precedent, când avea 13 milioane, potrivit ZF. Sykes a ajuns anul trecut la un număr mediu de 1.593 de angajaţi. Pe piaţa locală, Sykes are birouri în Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov şi Oradea.

Grupul american a intrat pe piaţa locală în anul 2010, cu un spaţiu de 1.800 mp închiriat în clădirea de birouri Sigma Center din Cluj, dezvoltând proiecte pentru Samsung.

Coreenii au lansat în 2019 un serviciu de asistenţă şi suport nonstop pentru clienţii de pe piaţa locală care au smartphone-uri şi gadgeturi purtabile ale companiei, furnizarea serviciului fiind externalizat către Sykes.

Un angajat într-un departament de call-center, care oferă servicii doar în limba romană, poate câştiga un salariu de până la 2.000 de lei, dar venitul poate varia dacă el cunoaşte o limbă rară, ca olandeza sau daneza, depăşind 1.000 euro/ lună.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

7 milioane de euro pentru o fermă ecologică în Sălaj

Articolul următor

Studii geotehnice pentru ocolitoarea Zalăului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share