Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

7 milioane de euro pentru o fermă ecologică în Sălaj

Cooperativa Fermele Ecologice Silvania (FES) va investi 7 milioane de euro într-o fermă de bovine în Crişeni, din judeţul Sălaj. Aceasta va fi gata până în 2022.

Prin acest proiect membrii cooperatori îşi doresc să achiziţioneze utilaje agricole cu care să se poată executa lucrările agricole necesare asigurării furajelor: siloz, copertină pentru depozitarea baloţilor, platformă de depozitare a gunoiului solid, bazin de dejecţii semisolide.

FES este formată din şase locaţii situate în judeţul Sălaj, ce lucrează 2.000 ha de teren în sistem ecologic şi cresc anual 1.000 de vaci, potrivit ZF. Aceasta va investi 7 milioane de euro în ferma de bovine din Crişeni, după ce a obţinut o parte din bani din fonduri europene.

 „Investiţia o facem începând din 2021 şi va fi gata până în 2022. Urmează să licităm pentru construcţie. Am atras fonduri europene prin două proiecte, unul cu finanţare de 70%, iar celălalt, cu finanţare de 90%. Investiţia totală va fi de 7 milioane de euro“, spune Dacian Badea, preşedintele consiliului de administraţie şi director comercial al FES.

Total
9
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Groupe Renault anunță un proiect de dezvoltare a organizației în jurul mărcilor sale

Articolul următor

Sykes a făcut afaceri de 31 de milioane de euro în Transilvania

Citește și:
Citeste mai mult

De la Satu Mare, la nivel național

Samus Lact vrea să rezolve problemele din sectorul taurin de la nivel național prin înființarea UNCST –  BOVICOOP.…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
9
Share