Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centru economic de educație și afaceri pentru întreprinzătorii tinerii din Salonta

Salonta încearcă să-și susțină întreprinzătorii tineri și debutanți, păstrându-i în localitate. Pentru aceștia, Primăria Municipiului Salonta a înființat un Centru economic de educație și afaceri – CEEA.

Cu ajutorul Consiliului Județean Bihor, prin Agenția de Dezvoltare, s-a renovat și mobilat o clădire, care îi așteaptă pe întreprinzătorii tineri sau debutanți. Clădirea aflată în zona Gării a fost complet renovată și au fost create 18 birouri în care se poate desfășura activitatea de afaceri. Consiliul Local a aprobat încă din primăvară regulamentul de funcționare al Centrului CEEA, criterii ratificate acum și de Consiliul Concurenței, cu sediul în București. Astfel, au fost eliminate toate obstacolele și Centrul CEEA își poate începe activitatea.

Tinerii întreprinzători care doresc să își desfășoare activitatea în Centrul economic de educație și afaceri pot să depună o cerere tipizată la Primări Salonta sau prin email pe adresa primăriei. Conform hotărârii Consiliului Concurenței, întreprinzătorii vor plăti o taxă de 6 lei/zi, ca și contribuție la funcționarea centrului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Comunicat privind demararea proiectului: Realizare platformă multimedia ”ARDEAL24.RO” – Ziar Regional Online

Articolul următor

S-au redeschis cinematografele publice din Cluj-Napoca

Citește si:
Citeste mai mult

Uzinele Chimice Turda devin spațiu verde

Platforma industrială în care funcționau Uzinele Chimice Turda (UCT) va fi transformată în zonă verde de utilitate publică…
Total
0
Share