Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-au redeschis cinematografele publice din Cluj-Napoca

Cinematografele administrate de Primăria Cluj-Napoca s-au redeschis cu o nouă organizare a sălilor, care permite respectarea regulilor necesare în contextul pandemiei.

Accesul clujenilor la filme este gratuit. Proiecțiile vor fi zilnice, iar în weekend, destinate în exclusivitate copiilor. Pentru respectarea distanțării sociale, capacitatea maximă pentru Cinema Dacia este de 40 de persoane și 35 de persoane pentru Cinema Mărăști.

Au fost luate toate măsurile necesare pentru ca spectatorii să poată urmări proiecțiile în siguranță: marcarea distinctivă a scaunelor pentru public, realizarea triajului observațional și a circuitului unidirecțional, dezinfectant, afișarea mesajelor informative pentru respectarea măsurilor, efectuarea dezinfecțiilor periodice.

Conform măsurilor impuse, purtarea măștii de protecție este obligatorie la proiecțiile de film pe întreaga durată a desfășurării evenimentelor. În prima săptămână au rulat câteva animații clasice, dar și producții premiate internațional.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centru economic de educație și afaceri pentru întreprinzătorii tinerii din Salonta

Articolul următor

Început în forță pe Autostrada Târgu-Mureș - Ungheni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share