București Real Estate Slider Ultimele stiri

Global Vision începe lucrările pentru extinderea fabricii Huf Group de la Arad

 Global Vision a demarat lucrările de extindere a unității de producție pentru Huf Group, cunoscutul furnizor de sisteme de închidere și acces din industria germană de automotive. Este vorba despre o suprafață adițională de 10.000 mp care va fi dată în folosință  la finalul acestui an.

Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision

„Am început o colaborare de lungă durată cu unul dintre cei mai importanți furnizori germani din industria automotive. Suntem bucuroși să spunem că la Arad, în spațiul industrial care urmează să fie extins de Global Vision, se vor produce sistemele de acces pentru producătorii mari din automotive. Pe lângă spațiul de producție, vom extinde și zona de birouri, platforme și anexe tehnice. Le mulțumim celor din cadrul Huf Group pentru încrederea acordată într-un proiect care cu siguranță va aduce valoare întregii comunității din vestul țării.”

Fabrica unde investitorul german Huf Group produce sisteme de securitate și acces pentru automobile, la Arad, va avea o suprafață totală de peste 20.000 mp, la finalul lucrărilor de extindere.

Lars Placke, Senior Vice President Huf Group

“Unitatea din Arad are un rol major în rețeaua noastră de producție. Când am decis extinderea fabricii din Arad, am ales un partener român fruntaș în industria de dezvoltări de real estate.

În prezent, peste 400 de angajați lucrează în unitatea Huf de la Arad deja existentă. Odată încheiată construcția extinderii, vor începe lucrul aici, în primă fază, 130 de angajați. Dar potențialul din noua unitate de producție este până la 250 de posturi de lucru.

 

 

Global Vision are deja un istoric solid în colaborarea cu investitorii germani din automotive. Platforma de development și investment în real estate fondată de Sorin Preda în urmă cu 16 ani a livrat de curând prima fabrică a IWIS Systems în România, la Oradea.

„Suntem încrezători că dezvoltările logistice și de light-industrial vor avea un ritm bun, în comparație cu alte  segmente imobiliare. La Global Vision, făcând parte din organizații de family business internaționale, am primit semnale de la oameni de afaceri din țări precum Germania și Austria că intenția de mutare a anumitor linii de producție și asamblare în Europa Centrală și de Est este una din ce în ce mai clară“ – Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision:

Huf Group dezvoltă și producte sisteme mecanice și electronice de închidere, acces și securitate vehicule pentru industria globală de automotive. Înființată în 1908 în Velbert de către Ernst Hülsbeck si August Fürst, compania condusă și în prezent de familia fondatoare desfășoară operațiuni în Europa, America și Asia. În anul financiar 2019, Huf Group a generat vânzări de 1.1 miliarde de euro, având 9300 de angajați la nivel global.

Global Vision este o companie românească, fondată în urmă cu 16 ani de către Sorin Preda. Până în prezent, a dezvoltat și construit peste 1.500.000 mp și a administrat peste 800.000 mp în cadrul diviziei de property & facility management. În anii precedenţi, Global Vision a dezvoltat la cheie fabricile grupurilor Litens, Valeo, Honeywell, dar şi unități de logistică și depozitare, pentru producătorul german de anvelope Continental, în Timişoara.

Related posts

Consiliul Concurenței analizează preluarea companiilor din grupul Pelican de către Abc Medicover Holdings

Stefana Muresan

'Sarmizegetusa', noua ”bijuterie” a TAROM

Stefana Muresan

Turda își recuperează cinematografele: Tineretului și FoX

Nora Dumitrescu

Academia Minţilor Creative are 60 de noi absolvenţi şi îşi extinde programul în Timişoara şi Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Leco Impex, un business de familie vital pentru industrie și agricultură

Stefana Muresan

Prima certificare BREEAM In-Use Outstanding v6 din România, obținută de Vox Technology Park din Timișoara

Papuc Irina

Universitatea de Științe Agricole, primul magazin de cartier la Cluj

Nora Dumitrescu

Hagag a finalizat lucrările pentru H Victoriei 109

Papuc Irina

Ministerul Agriculturii dispune de un buget de peste 440 mil. de euro în T1 2019 pentru Programul Naţional de Dezvoltare Rurală

redactia

Alte două palate din Oradea, dintre care o replică a unei clădiri din Veneţia, intră în reabilitare

redactia

eMAG va livra produsele cu automobile 100% electrice

Papuc Irina

Cum și unde călătoresc românii? Oferte concrete pe care le găsești la Târgul de Turism Touristica

redactia

De ce să ai încredere în soluțiile ERP?

redactia

"Castelul lui Dracula", din Pasul Tihuţa, scos la vânzare cu aproape 7 mil. de euro

Stefana Muresan

Sălajul, pe locul unu în România în topul rablelor

Nora Dumitrescu

Fan Courier a cumpărat 6 ha de teren la Cluj pentru un centru regional de 5 milioane de euro

redactia

Piața asigurărilor din România, a 5-a din Europa Centrală și de Est. „Când vine vorba de densitatea asigurărilor, România are de recuperat”

Papuc Irina

Hidroelectrica bate recordul istoric de profit

redactia

Universitățile clujene pompează în oraș sute de milioane de euro pe an

Nora Dumitrescu

Grupul TeraPlast a devenit acționarul unic al Wetterbest, unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme complete pentru acoperişuri

Papuc Irina

Studiu: Mai mult de două treimi dintre manageri folosesc inteligența artificială în afaceri

Papuc Irina

Compania de Apă Someș va alimenta mai multe comune din Cluj

Nora Dumitrescu

Transgaz a atribuit CIS Gaz contractul de peste 22 mil. lei pentru realizarea conductei Mintia – Brad – Stei

redactia

Aliz Kosza lanseaza Business Mentoring House

Ionut Oprea

Leave a Comment