Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Global Vision începe lucrările pentru extinderea fabricii Huf Group de la Arad

 Global Vision a demarat lucrările de extindere a unității de producție pentru Huf Group, cunoscutul furnizor de sisteme de închidere și acces din industria germană de automotive. Este vorba despre o suprafață adițională de 10.000 mp care va fi dată în folosință  la finalul acestui an.

Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision

„Am început o colaborare de lungă durată cu unul dintre cei mai importanți furnizori germani din industria automotive. Suntem bucuroși să spunem că la Arad, în spațiul industrial care urmează să fie extins de Global Vision, se vor produce sistemele de acces pentru producătorii mari din automotive. Pe lângă spațiul de producție, vom extinde și zona de birouri, platforme și anexe tehnice. Le mulțumim celor din cadrul Huf Group pentru încrederea acordată într-un proiect care cu siguranță va aduce valoare întregii comunității din vestul țării.”

Fabrica unde investitorul german Huf Group produce sisteme de securitate și acces pentru automobile, la Arad, va avea o suprafață totală de peste 20.000 mp, la finalul lucrărilor de extindere.

Lars Placke, Senior Vice President Huf Group

“Unitatea din Arad are un rol major în rețeaua noastră de producție. Când am decis extinderea fabricii din Arad, am ales un partener român fruntaș în industria de dezvoltări de real estate.

În prezent, peste 400 de angajați lucrează în unitatea Huf de la Arad deja existentă. Odată încheiată construcția extinderii, vor începe lucrul aici, în primă fază, 130 de angajați. Dar potențialul din noua unitate de producție este până la 250 de posturi de lucru.

 

 

Global Vision are deja un istoric solid în colaborarea cu investitorii germani din automotive. Platforma de development și investment în real estate fondată de Sorin Preda în urmă cu 16 ani a livrat de curând prima fabrică a IWIS Systems în România, la Oradea.

„Suntem încrezători că dezvoltările logistice și de light-industrial vor avea un ritm bun, în comparație cu alte  segmente imobiliare. La Global Vision, făcând parte din organizații de family business internaționale, am primit semnale de la oameni de afaceri din țări precum Germania și Austria că intenția de mutare a anumitor linii de producție și asamblare în Europa Centrală și de Est este una din ce în ce mai clară“ – Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision:

Huf Group dezvoltă și producte sisteme mecanice și electronice de închidere, acces și securitate vehicule pentru industria globală de automotive. Înființată în 1908 în Velbert de către Ernst Hülsbeck si August Fürst, compania condusă și în prezent de familia fondatoare desfășoară operațiuni în Europa, America și Asia. În anul financiar 2019, Huf Group a generat vânzări de 1.1 miliarde de euro, având 9300 de angajați la nivel global.

Global Vision este o companie românească, fondată în urmă cu 16 ani de către Sorin Preda. Până în prezent, a dezvoltat și construit peste 1.500.000 mp și a administrat peste 800.000 mp în cadrul diviziei de property & facility management. În anii precedenţi, Global Vision a dezvoltat la cheie fabricile grupurilor Litens, Valeo, Honeywell, dar şi unități de logistică și depozitare, pentru producătorul german de anvelope Continental, în Timişoara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Life Is Hard a primit 1 milion de la BCR. Prin IMM Invest

Articolul următor

Deloitte România și Reff & Asociații au asistat Haier Tech în proiectul de construire a unei fabrici de electrocasnice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share