Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Life Is Hard a primit 1 milion de la BCR. Prin IMM Invest

Furnizorul de soluţii software Life Is Hard (LIH) Cluj a luat 1 milion de lei de la Banca Comercială Română pentru dezvoltarea produselor din portofoliu. Contractul a fost semnat în cadrul programului IMM Invest.

Furnizorul de soluţii software listat la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a contractat finanţarea în scopul dezvoltării de noi module în aplicaţiile existente din portofoliul companiei, conform ZF.

Contractul are scadenţa în 2023 şi a fost semnat în cadrul programului IMM Invest, astfel că, până la finalul anului, dobânda va fi subvenţionată de stat prin Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii. În următorii ani aceasta se va calcula la o rată a dobânzii egală cu ROBOR la trei luni, plus o marjă de 2,45% pe ani.

“Creditul a fost contractat în temeiul ordonanței privind IMM Invest, aprobată cu modificări şi completări ulterioare, privind aprobarea mecanismului financiar de transfer al sumelor aferente granturilor cuvenite beneficiarilor în cadrul schemei de ajutor de stat pentru susținerea activității IMM-urilor în contextul crizei economice generate de pandemie”, conform conducerii LIH.

Compania cu 24 milioane de lei capitalizare este controlată în proporţie de 63,4% de Ioan-Cătălin Chiş, preşedinte al Consiliului de Administrație, iar Erik Barna, director general, deţine 13,3%. Acţiunile companiei s-au tranzacţionat în creştere cu 71% de la începutul anului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum sunt întreținute drumurile Ardealului

Articolul următor

Global Vision începe lucrările pentru extinderea fabricii Huf Group de la Arad

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share