Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum sunt întreținute drumurile Ardealului

  Regionalele Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a prezentat imagini cu lucrările de întreținere executate în județele din subordine.

Activități de cosit vegetație mecanizat pe Drumurile Naționale 1F și 1C au fost executate de către Secția de Drumuri Naționale Zalău a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj. La Șimleu Silvaniei s-au efectuat lucrări de execuție a marcajelor rutiere realizate pe DN 1H, localitatea Șimleu-Silvaniei.

Activități de igienizare a parcărilor s-au executat pe DN 19A, la km 0-27, și de montat indicatoare rutiere de semnalizare pe DN 19, la km 92-94. Lucrări de așterne a stratului suport premergător reciclării au avut loc pe DN 19E, km 15+500, pe partea stângă, în localitatea Salard.

Executantul a fost secția producție, în colaborare cu SDN Oradea. De asemenea au fost efectuate activități de igienizare a parcării pe DN 17, în raza de activitate a Districtului Tiha, dar și reparații ale podului la km 22+700 efectuate de angajații Districtului Beclean, din județul Bistrița-Năsăud.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zalăul se modernizează cu 238 de milioane de la UE

Articolul următor

Life Is Hard a primit 1 milion de la BCR. Prin IMM Invest

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share