Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Crosspoint Real Estate a asistat tranzacția celei mai mari suprafațe de teren din România din ultimii zece ani

Societatea de Investiții Financiare Banat-Crișana (SIF Banat-Crișana) anunță tranzacția cu acțiuni Doosan IMGB S.A, potrivit raportului emis de societate pe Bursa de Valori București: https://www.bvb.ro/infocont/infocont20/SIF1_20200907084438_2020-09-07-RC-Tranzactie-Doosan.pdf.

Compania Crosspoint Real Estate a intermediat tranzacția SIF Banat-Crișana, aceasta fiind cea mai mare suprafață de teren tranzacționată, în ultimii zece ani, în România: 540.000 mp (exceptând terenurile agricole).

Compania, este lider pe segmentul tranzacțiilor de terenuri pe piața locală și a tranzacționat în ultimii zece ani terenuri în valoare de peste 250 mil euro. Printre acestea se numără: terenul platformei IMGB, terenurile proiectelor rezidențiale One Floreasca Lake, One Herăstrău Plaza sau One Peninsula, terenul proiectului Belrom/Hellitube, terenurile de pe strada Parcului sau Expoziției. Crosspoint Real Estate mai are în derulare încă patru tranzacții în Capitală, în valoare de peste 55 mil. euro și sunt terenuri pentru dezvoltatori de retail sau rezidențial.

Compania a realizat și are în desfășurare tranzacțiii de terenuri și în orasele secundare, având tranzacții semnificative, închise sau în desfășurare și în județele Bacău, Brăila, Alba, Vaslui, Timiș, Constanța, Brșsov, Mureș sau Iasi.

Fondată în 2005, Crosspoint Real Estate oferă atât servicii de tranzacționare și consultanță pentru domeniul imobiliar, cât și solutii financiare necesare marilor investitori, pentru toate tipurile de proprietăți: birouri, retail, industrial, terenuri, hoteluri și rezidențial. În 2019, compania a avut o cifră de afaceri de 2,65 mil. Euro. Crosspoint Real Estate este asociatul internațional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial, fondată în 1855 – cu venituri de peste 1,93mld GBP generate în 2019.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CEE Investment Awards & CEO Networking Forum - LIVE & ONLINE - October 28-29

Articolul următor

S-au finalizat lucrările la clădirea ambulatoriului Spitalului Militar Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share