Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-au finalizat lucrările la clădirea ambulatoriului Spitalului Militar Oradea

Lucrările la clădirea ambulatoriului din cadrul fostului Spital Militar Oradea, trecut din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Internelor și Reformei Administrative, în domeniul public al municipiului Oradea și în administrarea Consiliului Local al Municipiului Oradea au fost finalizate.

În cadrul investiției s-au realizat fundații din beton armat, lucrări la structura de rezistență a clădirii, pereți din zidărie de cărămidă, montarea grinzilor, realizarea planșeelor, tencuirea și izolarea fațadei, structura de lemn a acoperișului și realizarea învelitorii.

Ordinul de începere a lucrărilor la investiția Ambulatoriu Integrat de Recuperare Medicală și Administrativ P+1E+M al Spitalului Clinic de Urgență Avram Iancu” Oradea, cu intrare din str. Brașovului, a fost dat în data de 26 august 2019.

Executantul lucrărilor a fost SC Drum Asfalt SRL Palota în asociere cu SC TRAMECO SA Oradea, iar valoarea totală a lucrărilor a fost de 1.999.224 lei fără TVA.

Următoarele lucrări revin Spitalului Clinic de Urgență Avram Iancu” Oradea. Astfel, compartimentările, finisajele și echiparea cu dotări sanitare de la nivelul mansardei, echiparea cu lift și dotări de tehnică medicală, mobilier precum și racordul la rețelele exterioare de utilități vor fi realizate de spital.

Clădirea este construită pe o suprafață de 330 mp și are o suprafață desfășurată de 990 mp, realizată în regim de înălțime P+1E+M.

Construcția cuprinde funcțiuni și servicii de sănătate, astfel: la parter: cabinete medicale de diabet, de ortopedie cu sală de gipsare, oftalmologie, chirurgie, dermatologie, urologie, psihiatrie, medicină internă, cardiologie, gastroenterologie, pneumonie, tratament-recoltări, respectiv la etaj: patru saloane cu o capacitate totală de 15 locuri, sală tratament, cabinet medical-personal, iar la mansardă: birouri administrative.

Odată finalizată, clădirea ambulatoriului integrat va dispune de 14 cabinete medicale care vor deservi Spitalul clinic de urgență Avram Iancu Oradea.

Clădirea este echipată cu instalații sanitare, termice, electrice și de climatizare, instalații de ventilație, instalații de gaze medicale, instalație incendiu, voce-date, camere video, apelare personal.

Clădirea se va preda dotată cu modul termic de tip CET, care va încălzi agentul termic și apa caldă menajeră prin pompe de căldură.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Crosspoint Real Estate a asistat tranzacția celei mai mari suprafațe de teren din România din ultimii zece ani

Articolul următor

Două grădinițe orădene au fost extinse și reabilitate cu fonduri europene

Citește si:
Citeste mai mult

Uzinele Chimice Turda devin spațiu verde

Platforma industrială în care funcționau Uzinele Chimice Turda (UCT) va fi transformată în zonă verde de utilitate publică…
Total
0
Share