Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul din Cluj va avea cursă de Liverpool

Operatorul low-cost Wizz Air a anunțat o nouă rută de la Cluj-Napoca la Aeroportul Liverpool John Lennon, din această toamnă.

Începând cu 23 octombrie, Liverpool va deveni a patra conexiune cu Marea Britanie disponibilă din Cluj-Napoca. Wizz operează 32 de destinații din cel mai mare oraș din Transilvania. Compania aeriană s-a arătat încrezătoare că introducerea noii rute va îmbunătăți și va dezvolta legătura cu regiunea din Anglia.

„Suntem încântați să lansăm această nouă conexiune low-cost între Cluj-Napoca și Liverpool. Echipa Wizz așteaptă cu nerăbdare să primească în curând pasagerii obișnuiți  și noi la bordul flotei noastre tinere și verzi de aeronave Airbus”, a spus Owain Jones, managing director al Wizz Air Marea Britanie.

Pe aeroportul clujean mai operează zboruri de linie Blue Air, Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines. Wizz a informat că zborurile de la noua sa bază din Bacău către Londra Luton vor începe aici în 1 octombrie, cu cinci curse săptămânale, până la curse zilnice după deschiderea bazei, în 29 octombrie. Aceasta este una dintre cele 12 rute de la noua bază din zona Moldovei.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cinema City își redeschide sălile din Ardeal

Articolul următor

Spital de infecțioase și pneumologie de 25 de milioane de euro la Oradea

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share