Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul din Cluj va avea cursă de Liverpool

Operatorul low-cost Wizz Air a anunțat o nouă rută de la Cluj-Napoca la Aeroportul Liverpool John Lennon, din această toamnă.

Începând cu 23 octombrie, Liverpool va deveni a patra conexiune cu Marea Britanie disponibilă din Cluj-Napoca. Wizz operează 32 de destinații din cel mai mare oraș din Transilvania. Compania aeriană s-a arătat încrezătoare că introducerea noii rute va îmbunătăți și va dezvolta legătura cu regiunea din Anglia.

„Suntem încântați să lansăm această nouă conexiune low-cost între Cluj-Napoca și Liverpool. Echipa Wizz așteaptă cu nerăbdare să primească în curând pasagerii obișnuiți  și noi la bordul flotei noastre tinere și verzi de aeronave Airbus”, a spus Owain Jones, managing director al Wizz Air Marea Britanie.

Pe aeroportul clujean mai operează zboruri de linie Blue Air, Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines. Wizz a informat că zborurile de la noua sa bază din Bacău către Londra Luton vor începe aici în 1 octombrie, cu cinci curse săptămânale, până la curse zilnice după deschiderea bazei, în 29 octombrie. Aceasta este una dintre cele 12 rute de la noua bază din zona Moldovei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cinema City își redeschide sălile din Ardeal

Articolul următor

Spital de infecțioase și pneumologie de 25 de milioane de euro la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share