Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania de Apă Someș va alimenta mai multe comune din Cluj

Compania de Apă Someș (CAS) a procedat la deschiderea ofertelor pentru executarea lucrărilor de extindere a alimentării cu apă în localitățile Cășeiu, Chiuiești, Cuzdrioara și rețele de canalizare în Cuzdrioara și Sic.

Contractul, cu o valoare estimată de 70 de milioane de lei, face parte din proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județele Cluj și Sălaj în perioada 2014-2020, cu finanțare europeană, câștigat de CAS în 2018.

Lucrările ce vor fi întreprinse la nivelul comunei Cuzdrioara, în localitățile Cuzdrioara și Mănășturel, vor consta în realizarea a 1,4 km de rețea de apă potabilă, rețea de canalizare de 18,9 km, 6,5 km de rețea de refulare a apei uzate, respectiv cinci stații de pompare a apei uzate.

În perioada următoare are evaluarea tehnică și financiară a ofertelor depuse, iar în această toamnă va fi desemnat câștigătorul licitației. 

Pentru acest contract Consiliul Județean a emis autorizația de construire, astfel încât constructorul ce va fi desemnat va putea începe în timp util și rapid lucrările. Primăria Cuzdrioara a pus la dispoziția CAS terenul pentru traseele rețelelor de apă și canalizare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Agro Transilvania a investit în facilități de depozitare și desfacere

Articolul următor

O bijuterie din Cluj, în finala unui concurs mondial de design

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share