Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania de Apă Someș va alimenta mai multe comune din Cluj

Compania de Apă Someș (CAS) a procedat la deschiderea ofertelor pentru executarea lucrărilor de extindere a alimentării cu apă în localitățile Cășeiu, Chiuiești, Cuzdrioara și rețele de canalizare în Cuzdrioara și Sic.

Contractul, cu o valoare estimată de 70 de milioane de lei, face parte din proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județele Cluj și Sălaj în perioada 2014-2020, cu finanțare europeană, câștigat de CAS în 2018.

Lucrările ce vor fi întreprinse la nivelul comunei Cuzdrioara, în localitățile Cuzdrioara și Mănășturel, vor consta în realizarea a 1,4 km de rețea de apă potabilă, rețea de canalizare de 18,9 km, 6,5 km de rețea de refulare a apei uzate, respectiv cinci stații de pompare a apei uzate.

În perioada următoare are evaluarea tehnică și financiară a ofertelor depuse, iar în această toamnă va fi desemnat câștigătorul licitației. 

Pentru acest contract Consiliul Județean a emis autorizația de construire, astfel încât constructorul ce va fi desemnat va putea începe în timp util și rapid lucrările. Primăria Cuzdrioara a pus la dispoziția CAS terenul pentru traseele rețelelor de apă și canalizare.

Total
23
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Agro Transilvania a investit în facilități de depozitare și desfacere

Articolul următor

O bijuterie din Cluj, în finala unui concurs mondial de design

Citește și:
Citeste mai mult

Licitație pentru Parcul Industrial Marghita

Vineri, 3 februarie, a fost lansată procedura de licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul Industrial Marghita.…
Zi de Zi știri economice:
Total
23
Share