Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Agro Transilvania a investit în facilități de depozitare și desfacere

Centrul Agro Transilvania (CAT), subordonat Consiliului Județean Cluj, a intensificat investițiile destinate extinderii și modernizării capacităților proprii, în urma cererii crescute din partea producătorilor și comercianților pentru noi spații destinate depozitării și desfacerii produselor agro-alimentare.

În plin sezon de aprovizionare și de pregătire a conservelor pentru anotimpul rece, CAT a finalizat și a dat spre închiriere opt noi boxe de depozitare moderne la Dezmir, cu o capacitate de 50 mp fiecare. Investiția de 200.000 de lei a fost asigurată din fonduri proprii, execuția propriu fiind realizată, în scopul reducerii costurilor, în regie proprie.

În perioada următoare vor mai fi edificate alte trei asemenea facilități destinate producătorilor care doresc să își comercializeze produsele. Noile spații se adaugă celor 15 boxe realizate și date în folosință în cursul anului precedent și care sunt folosite la capacitate maximă.

În prezent, Agro CAT dispune de cele mai moderne și dotate facilități destinate păstrării și comercializării produselor agroalimentare, printre ele numărându-se numeroase depozite cu refrigerare și tonete de vânzare, o hală de marketing, o linie tehnologică multifuncțională pentru spălarea, sortarea și cântărirea produselor.

În vederea igienizării, curățării și deszăpezirii spațiilor exterioare, CAT a achiziționat recent un utilaj specializat, cu dotări specifice, investiția fiind, de asemenea, suportată din resurse proprii.

 

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autostrada Transilvania, propusă pentru fonduri europene

Articolul următor

Compania de Apă Someș va alimenta mai multe comune din Cluj

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share