Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcul Industrial Câmpia Turzii se extinde

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) a primit un proiect de extindere a parcului industrial public din Câmpia Turzii.

Municipalitatea din Câmpia Turzii a supus spre dezbatere consilierilor locali un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți proiectului de investiții care vizează extinderea parcului industrial.

“Acest proiect este posibil datorită eforturilor pe care le-am întreprins pentru obținerea a 5 ha de teren, de la ISCT SA, în contul datoriilor pe care societatea le înregistrează către bugetul local.

La MLPDA am avut o întâlnire cu secretarul de stat Maria Cotoi, în vederea demarării proiectului de extindere a parcului industrial Câmpia Turzii, pe care, în ultimii patru ani l-am adus de la gradul de populare de 0% la cel de 100%”, a relatat primarul Dorin Lojigan.

Parcul industrial public a obținut acest titlu în 2015 și are o suprafață de 5,4 ha, cu posibilitate de extindere la 12,5 ha. Prima parcelă scoasă la licitație se întindea pe 2,1 ha. 

Acesta este amplasat în zona parcului industrial privat Reif. Taxa de anuală de administrare este de 0,21 euro/mp, din care se asigură gestionarea, întreținerea, paza, iluminatul stradal. 

Parcul public beneficiază de scutire la plata impozitului pe teren și clădiri, alături de facilități pentru firme și cele acordate de Consiliul Local. Printre chiriași se numără Berg Banat, Marco Plast, Mecatronix, Sosim Trans, Acționar său majoritar este municipiul Câmpia Turzii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea va avea patru piste de pumptrack

Articolul următor

#OpenVienna - Open for Business!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share