Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Au început lucrările la Sala Polivalentă din Turda

Lucrările la noua sală din municipiul clujean: etapa 1, organizare de șantier, au debutat în localitatea Turda.

Pe terenul de 6.845 mp va fi construită o sală polivalentă cu un etaj, care va avea o suprafață utilă de 10.071 mp și o capacitate de 3.320 de locuri. Prin construirea noii săli vor fi asigurate condițiile necesare pentru desfășurarea de competiții sportive la nivel internațional, dar și pentru organizare de concerte, dar și alte evenimente socio-culturale.  

Acest proiect integrează și celelalte facilități sportive din zonă și va aduce beneficii vieții sportive și culturale din municipiu. Compania Națională de Investiții (CNI) a finalizat procedura de licitație pentru construirea Sălii Polivalente din Turda, o investiție de 18 milioane de euro, aceasta fiind câștigată de clujenii de la ACI.

Sala de sport cu un etaj va avea o înălțime maximă de19 m, suprafață construită de 8.693 mp și desfășurată de 12.793 mp. Subsolul va cuprinde un bazin înot de relaxare și cameră tehnică. La demisol se vor regăsi vestiare cu dușuri și grupuri sanitare, sală bazin de înot, sală de forță, spații tehnice, spații de depozitare, cameră de masaj, saună, cabinet și de fizioterapie, holuri, scări de acces.

Parterul va încorpora vestibul, garderobă, grupuri sanitare, holuri, scări de acces, lifturi, suprafață de joc, vestiare cu dușuri și grupuri sanitare, cabinet medical, sală antidoping, terase exterioare, spații depozitare sub gradene.

Etajul va adăposti gradene pentru public, holuri, lifturi, grupuri sanitare, săli VIP, conferințe de presă și protocol, bar, terase exterioare. Suprafața de joc va fi dimensionată pentru baschet, handbal, volei, dar va putea fi utilizată pentru desfășurarea și practicarea și a altor sporturi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Județul Bihor are un sistem de management integrat al deșeurilor

Articolul următor

Succes la prima ediție de Mănăștur a Târgului Produs de Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share