Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trafic fluent pe Centura Oradiei prin finalizarea bretelei din zona Universității

Începând de luni, 14 septembrie, circulația pe şoseaua de centură a municipiului Oradea se desfășoară în condiții mai bune în dreptul pasajului suprateran din zona Universității, aflat în lucru. Breteaua de ocolire a pasajului a fost finalizată, astfel că traficul dinspre Cluj nu mai e deviat în cartierul Europa, pe străzile Universității și Islazului.

Reamenajarea intersecției prin pasajul denivelat între drumul de centură al Municipiului Oradea și strada Universității este unul dintre cele mai complexe șantiere la care se lucrează acum în Oradea. Forarea celor 53 de piloți care susțin grinzile pasajului, începută în data de 11 august 2020, s-a încheiat.

Termenul de finalizare a acestui pasaj este aprilie 2021, conform contractului, dar, dacă vremea va fi favorabilă, constructorul promite ca spre final de an circulația să se poată face deja pe deasupra pasajului.

Lucrările au demarat în octombrie 2019, iar valoarea contractului de lucrări este de 30.103.485,75 lei (fără TVA). Lucrările sunt executate de S.C Porr Construct SRL.

Pe sub pasaj va exista o trecere pietonală, iar după finalizarea acesteia, administrația locală va realiza o pistă de biciclete pe strada Universității care va face legătura și cu noua Sală de Sport Polivalentă, astfel încât după ce vor fi finalizate toate lucrările în zonă, inclusiv accesele pietonale, accesul pe biciclete să devină mult mai facil spre Piața 100.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a relansat licitația pentru distribuția gazelor naturale în comuna Sânmartin

Articolul următor

Fundațiile din Transilvania au finanțat cercetări arheologice în Dobrogea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share