Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mediciniștii clujeni își vor desfășura cursurile la distanță

Senatul Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj  a decis ca activitățile didactice din noul an academic să se desfășoare în sistem hibrid: online și în contact direct cu pacientul.

 “În ședința Senatului s-a decis ca activitățile didactice să se desfășoare, începând de luni, 5 octombrie, în sistem hibrid, online și în contact direct cu pacientul. Astfel, cursurile se vor desfășura exclusiv online, iar o parte din activitățile practice vor avea loc onsite.

 Vom folosi metode inovatoare pentru a trece cu bine provocările momentului, fără să sacrificăm calitatea actului didactic. În anii care urmează vom recupera tot ce nu am acoperit în acest an, așadar ciclul de formare a studenților noștri va rămâne cel puțin la nivelul generațiilor anterioare.

Modul detaliat în care se va desfășura activitatea didactică pentru fiecare specializare și formațiune de studiu în parte va fi postat pe site și va fi transmis prin mijloacele de comunicare disponibile (grupuri de email și aplicația InfoUtil).

La fel și informațiile privind cazarea în căminele universității pentru studenții care vor avea activitate didactică onsite. Toate deciziile luate se aplică atât pentru programele de studiu în limbă română, cât și pentru cele în engleză și franceză”, a transmis rectorul UMF, Anca Buzoianu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BRK Financial Group va activa pe trei piețe europene

Articolul următor

S-a deschis aplicația pentru programul de granturi destinat IMM, PFA și ONG

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share