Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BRK Financial Group va activa pe trei piețe europene

Societatea de intermediere financiară BRK Cluj a devenit membru de tranzacționare al Bursei de Valori Viena (BVV), având planuri de extindere în Polonia și Ungaria.

BRK este unul dintre membrii fondatori ai Bursei de Valori București (BVB), jucând un rol cheie în dezvoltarea pieței de capital locale. 85 de bănci și companii de investiții sunt în prezent membri la BVV.

„Să devenim membru la BVV ne deschide oportunități de tranzacționare mai multe și mai bune și ne menține în linie cu cele mai noi tehnologii de tranzacționare. Lansarea operațiunilor de tranzacționare în Viena este primul pas în proiectul nostru de listare a propriilor produse structurate pe piețele regionale”, a declarat Monica Ivan, CEO al BRK Cluj.

BRK a ajuns în toamnă la o deținere de 90,7% din compania Romlogic Technology, după conversia datoriei în acțiuni. Romlogic a dezvoltat taximetrul inteligent, un aparat care înlocuiește multiple aparate necesare activității de taxi (aparat tradițional de taxat, navigație GPS, tabletă/telefon pentru aplicații mobile, stație radio-emisie).

BRK a fost înființată ca societate pe acțiuni în 1994, ca Broker Cluj. Activitatea sa de bază este structurată pe două direcții de afaceri: de intermediere și de tranzacționare. Cu sediul central în Cluj-Napoca și alte șapte sedii secundare în București, Iași, Timișoara și Suceava, BRK asigură analize zilnice despre piață și asistență în privința evoluției pieței bursiere.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ziua Porților Deschise la Castel

Articolul următor

Mediciniștii clujeni își vor desfășura cursurile la distanță

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share