Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zilele Recoltei vor avea loc și în anul acesta la Cluj

Tradiționala manifestare de toamnă a agricultorilor clujeni se va desfășura în septembrie, la Sala Sporturilor Horia Demia, în ciuda condițiilor de pandemie.

“Nu a ruginit frunza din vii, avem parte de „vara mică”, vreme tocmai bună de târg. Așa că am dat de veste că ne pregătim de Zilele Recoltei 2020 la Cluj Napoca, iar fermierii s-au grăbit să ne răspundă.

Toate legumele și fructele autohtone pe care cineva și le-ar putea dori in pivnițe și cămări își dau întâlnire cu viitoarele gazde între 18 și 20 septembrie pe platoul Sălii Sporturilor.

Pentru cei care nu mai au vreme de conserve, borcane pline de gemuri, dulcețuri, siropuri sau murături, frumos înșiruite pe standuri, vor aștepta cuminți să fie mutate în cămară”, au transmis organizatorii, Consiliul Județean, Primăria Cluj-Napoca și Asociația Produs de Cluj (APC).

CJ a înființat APC în 2010, forul județean fiind cel care îi finanțează și îi susține activitatea. De-a lungul anilor au expus sub egida APC 150 de mici întreprinzători – mai ales afaceri de familie – unii reușind să se dezvolte și să își creeze afaceri de succes. La începuturile activității, au fost organizate târguri în orașele din Cluj, dar, începând cu 2012 brandul a trecut limitele județului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Asfaltări la nodul rutier Sebeș al autostrăzii dintre Alba și Cluj

Articolul următor

5GAA Releases New 2030 Roadmap for Advanced Driving Use Cases, Connectivity Technologies and Radio Spectrum Needs

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share