Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O companie din grupul Mitsui Chemicals face angajări la Cluj

Furnizorul internaţional pentru industria auto ARRK Engineering, companie a grupului japonez Mitsui Chemicals, a anunțat că își va mări departamentul Electronics & Software din Cluj-Napoca.

Din 2007 ARRK are la Cluj o filială cu 270 de angajaţi la ora actuală, iar strategia companiei prevede în următoarele luni o creştere semnificativă a acestui departament. Aceasta a decis să facă primii paşi concreţi în vederea creşterii planificate, chiar și înainte de terminarea stării de alertă.

“Ne-am hotărât să nu ne amânăm planurile de creştere, pentru a ne putea susţine clienţii cât mai bine în aceasta perioadă dificilă. Momentan este planificată ca un prim pas dublarea echipei de Electronics & Software din Cluj la peste 25 de angajaţi. 

Dorim să fim pregătiţi pentru momentul în care producţia în companiile clienţilor noştri îşi va reveni la nivelul de dinainte de criză”, a explicat Florian Potschka, şeful departamentului Electronics & Software la ARRK.

Cea mai mare creştere va avea loc în domeniile de competenţă dezvoltare de software, conducere autonomă, displayuri și camere video. Se vor transfera părţi mai mari din anumite proiecte actuale sucursalei ARRK, iar proiectele noi vor fi prelucrate în cooperare cu personalul din Cluj.

Posturile nou create vor fi ocupate atât cu developeri și ingineri cu experienţă, cât și cu proaspăt absolvenţi şi tineri profesionişti, care cu ajutorul propriei academii de formare a companiei și a proiectelor practice vor fi introduşi în noile sarcini și domenii de activitate.

Împreună cu celelalte companii ale grupului, ARRK Enegineering dezvoltă produse începând de la designul virtual şi până la prototipuri și producţia de serii mici. Sediile ARRK se află în Germania, România, Marea Britanie, Japonia şi China. Compania are 1.250 de angajaţi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Infrastructură de transport de 10 milioane de euro la Câmpia Turzii

Articolul următor

Dimex și Explan au finalizat drumul Lăpușului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share