Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dimex și Explan au finalizat drumul Lăpușului

Consorțiul format din companiile de construcții Dimex 2000 și Explan a dat în funcțiune tronsonul reabilitat al Drumului Județean 109F.

Tronsonul reabilitat are o lungime de 27,4 km, valoarea finanțării fiind de 80 de miloane de lei. Evenimentul de deschidere a șoselei modernizate a avut loc în localitatea Baba, la kilometrul 0 al proiectului de reabilitare.

Reabilitarea DJ 109F, limită jud. Sălaj – Târgu Lăpuș (DN 18B) – Dămăcușeni – Rogoz (DJ 171)  a reprezentat cel mai mare proiect al administrației județene din Maramureș din ultimii ani. Drumul reabilitat străbate localitățile Baba, Drăghia, Coroieni, Văleni, Răzoare, Târgu-Lăpuș, Dămăcușeni și Rogoz. Proiectul a demarat în vara anului 2019.

Acesta a presupus refacerea structurii rutiere, lucrări de colectare și evacuare a apelor pluviale, amenajarea acceselor la proprietăți și drumuri laterale, amenajarea de stații de autobuz și parcări, reabilitarea de poduri și podețe, lucrări de consolidare și de înlăturare a efectelor alunecărilor de teren, lucrări pentru siguranța circulației.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O companie din grupul Mitsui Chemicals face angajări la Cluj

Articolul următor

Subcontractorii A3, "salvatorii" tronsonului Iernut – Chețani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share