Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dimex și Explan au finalizat drumul Lăpușului

Consorțiul format din companiile de construcții Dimex 2000 și Explan a dat în funcțiune tronsonul reabilitat al Drumului Județean 109F.

Tronsonul reabilitat are o lungime de 27,4 km, valoarea finanțării fiind de 80 de miloane de lei. Evenimentul de deschidere a șoselei modernizate a avut loc în localitatea Baba, la kilometrul 0 al proiectului de reabilitare.

Reabilitarea DJ 109F, limită jud. Sălaj – Târgu Lăpuș (DN 18B) – Dămăcușeni – Rogoz (DJ 171)  a reprezentat cel mai mare proiect al administrației județene din Maramureș din ultimii ani. Drumul reabilitat străbate localitățile Baba, Drăghia, Coroieni, Văleni, Răzoare, Târgu-Lăpuș, Dămăcușeni și Rogoz. Proiectul a demarat în vara anului 2019.

Acesta a presupus refacerea structurii rutiere, lucrări de colectare și evacuare a apelor pluviale, amenajarea acceselor la proprietăți și drumuri laterale, amenajarea de stații de autobuz și parcări, reabilitarea de poduri și podețe, lucrări de consolidare și de înlăturare a efectelor alunecărilor de teren, lucrări pentru siguranța circulației.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O companie din grupul Mitsui Chemicals face angajări la Cluj

Articolul următor

Subcontractorii A3, "salvatorii" tronsonului Iernut – Chețani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share