Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiție germană în două centre de date la Cluj-Napoca

Două centre de date, însumând o investiție de 3,5 milioane de euro, au fost activate la Cluj-Napoca de către compania Telekom Romania. Acesta a devenit operatorul român cu cea mai extinsă rețea de centre pentru oferirea de servicii de găzduire a datelor (HDC).

Aceasta a devenit astfel operatorul român cu cea mai extinsă rețea de centre pentru oferirea de servicii de găzduire (HDC). Cele două centre au o capacitate de găzduire de peste 300 de rack-uri. În urma inaugurării centrelor de la Cluj-Napoca, suprafața totală de data room-uri ocupate de cele opt HDC, localizate în trei orașe (București, Brașov și Cluj-Napoca), este de 2.000 mp.

Telekom Romania a intrat pe piața din țara noastră din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și Cosmote. Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Principalele domenii de activitate sub brandul consolidat sunt telefonia mobilă, telefonia fixă, furnizarea de acces la internet și televiziune digitală prin satelit, IPTV și WebTV. Singurul concurent care oferă pachete similare de servicii este RCS & RDS. Concurenții pe celelalte domenii de activitate sunt UPC, Vodafone și Orange.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Participare gratuita evenimente BusinessMark - HR, Real Estate, CFO, Supply Chain

Articolul următor

Alergați pentru pacienții cu cancer la Timotion 2020. Asociația OncoHelp rămâne în cursă pentru a aduna banii necesari realizării rețelei de oxigen medicinal pentru pacienții Centrului OncoHelp

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share