Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Alergați pentru pacienții cu cancer la Timotion 2020. Asociația OncoHelp rămâne în cursă pentru a aduna banii necesari realizării rețelei de oxigen medicinal pentru pacienții Centrului OncoHelp

Asociația OncoHelp din Timișoara rămâne în cursa Timotion 2020 pentru a aduna banii necesari realizării rețelei de oxigen medicinal în noua aripă a Centrului de Oncologie OncoHelp, unde va funcționa secția și ambulatoriul de radioterapie.

“Oxigenul este viață pentru pacienții OncoHelp!” este deviza proiectului cu care asociația participă în acest an la cursa Timotion. Asociația OncoHelp construiește o nouă clădire în care va funcționa secția și ambulatoriul de radioterapie OncoHelp. Valoarea totală a proiectului este de 115.285 lei, dintre care 78.000 lei reprezintă suma pe care asociația speră să o adune prin înscrierea în cursa Timotion 2020. Diferența va fi acoperită din fondurile proprii ale Asociației OncoHelp din Timișoara, precum și din alte donații ale oamenilor din comunitate.

Anul acesta vor fi organizate două tipuri de curse Timotion, între 3 și 11 octombrie 2020:

• Noua cursă Timotion – Timișoara se mișcă – este o cursă liberă: fiecare participant va putea avea start-ul din fața casei sale, sau din orice alt punct din oraș. Traseul parcurs poate avea orice lungime, iar cursa poate fi parcursă în ritm de alergare, pe role sau pe bicicletă, în scaun cu rotile sau în cărucior (pentru familiile cu copii). Poarta de finish se va afla amplasată în parcul Regina Maria, unde participanții care finalizează cursa vor primi medalii, respectând condițiile impuse de regulile de distanțare.

• Cursa Timotion Everywhere (minim 1 km) – se adresează suporterilor Timotion și ai Asociației oncoHelp care se află în alt oraș decât Timișoara. Cei care doresc să ne fie alături trebuie să se înscrie în cursă pe site-ul timotion.ro, alegând proiectul Asociației OncoHelp, iar organizatorii le vor trimite un număr de concurs care poate fi printat și purtat în timpul alergării.

Toți cei care doresc să se alăture Asociației Oncohelp fie se pot înscrie în cursă, fie pot realiza donații pe site-ul timotion.ro – proiectul “OncoHelp – Oxigenul este viață pentru pacienții OncoHelp”, la următorul link https://www.timotion.ro/proiecte-2020/oncohelp-oxigenul-este-viata-pentru-pacientii-oncohelp/#make-donation.

Înscrierea la ediția Timotion 2020 se poate face on-line până la data de 30 septembrie 2020. Iar dacă există persoane care doresc să realizeze donații – sprijind proiectul, sau unul din campionii alergători – aceste donații sunt deschise până la data de 25 octombrie 2020.

TIMOTION este un eveniment de alergare cu strângere de fonduri, organizat de Fundația Comunitară Timișoara împreună cu Asociația Alergotura, care urmărește să inspire comunitatea locală:
• să sprijine și să se implice în proiecte în folosul comunității
• să adopte un stil de viață sănătos în care alergarea este o opțiune

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investiție germană în două centre de date la Cluj-Napoca

Articolul următor

HARTMANN se alătură proiectului myhive IRIDE | nineteen al IMMOFINANZ

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share