Sanatate Ultimele stiri

Alergați pentru pacienții cu cancer la Timotion 2020. Asociația OncoHelp rămâne în cursă pentru a aduna banii necesari realizării rețelei de oxigen medicinal pentru pacienții Centrului OncoHelp

Asociația OncoHelp din Timișoara rămâne în cursa Timotion 2020 pentru a aduna banii necesari realizării rețelei de oxigen medicinal în noua aripă a Centrului de Oncologie OncoHelp, unde va funcționa secția și ambulatoriul de radioterapie.

“Oxigenul este viață pentru pacienții OncoHelp!” este deviza proiectului cu care asociația participă în acest an la cursa Timotion. Asociația OncoHelp construiește o nouă clădire în care va funcționa secția și ambulatoriul de radioterapie OncoHelp. Valoarea totală a proiectului este de 115.285 lei, dintre care 78.000 lei reprezintă suma pe care asociația speră să o adune prin înscrierea în cursa Timotion 2020. Diferența va fi acoperită din fondurile proprii ale Asociației OncoHelp din Timișoara, precum și din alte donații ale oamenilor din comunitate.

Anul acesta vor fi organizate două tipuri de curse Timotion, între 3 și 11 octombrie 2020:

• Noua cursă Timotion – Timișoara se mișcă – este o cursă liberă: fiecare participant va putea avea start-ul din fața casei sale, sau din orice alt punct din oraș. Traseul parcurs poate avea orice lungime, iar cursa poate fi parcursă în ritm de alergare, pe role sau pe bicicletă, în scaun cu rotile sau în cărucior (pentru familiile cu copii). Poarta de finish se va afla amplasată în parcul Regina Maria, unde participanții care finalizează cursa vor primi medalii, respectând condițiile impuse de regulile de distanțare.

• Cursa Timotion Everywhere (minim 1 km) – se adresează suporterilor Timotion și ai Asociației oncoHelp care se află în alt oraș decât Timișoara. Cei care doresc să ne fie alături trebuie să se înscrie în cursă pe site-ul timotion.ro, alegând proiectul Asociației OncoHelp, iar organizatorii le vor trimite un număr de concurs care poate fi printat și purtat în timpul alergării.

Toți cei care doresc să se alăture Asociației Oncohelp fie se pot înscrie în cursă, fie pot realiza donații pe site-ul timotion.ro – proiectul “OncoHelp – Oxigenul este viață pentru pacienții OncoHelp”, la următorul link https://www.timotion.ro/proiecte-2020/oncohelp-oxigenul-este-viata-pentru-pacientii-oncohelp/#make-donation.

Înscrierea la ediția Timotion 2020 se poate face on-line până la data de 30 septembrie 2020. Iar dacă există persoane care doresc să realizeze donații – sprijind proiectul, sau unul din campionii alergători – aceste donații sunt deschise până la data de 25 octombrie 2020.

TIMOTION este un eveniment de alergare cu strângere de fonduri, organizat de Fundația Comunitară Timișoara împreună cu Asociația Alergotura, care urmărește să inspire comunitatea locală:
• să sprijine și să se implice în proiecte în folosul comunității
• să adopte un stil de viață sănătos în care alergarea este o opțiune

Related posts

Banca Transilvania încheie un parteneriat cu Morphosis Capital pentru a finanţa IMM-uri româneşti

redactia

Alev Interiors, confort și calitate durabilă

Stefana Muresan

77% din spațiile moderne de birouri din București sunt lângă stații de metrou

Ligia Voro

Noi măsuri în sprijinul beneficiarilor programului Start-Up Nation – ediția 20

Ligia Voro

Cluj-Napoca: Andreea Esca va transforma o clădire istorică într-un hotel de patru stele, împreună cu un om de afaceri local

Stefana Muresan

Patronatul PRIMER: România, pe ultimul loc în UE în privinţa consumului de medicamente

Stefana Muresan

Trei firme din Transilvania și Banat, în topul celor mai mari beneficiari de subvenții în agricultură

Ion Surdu

David Ciceo, directorul Aeroportului Internaţional “Avram Iancu”: Zboruri zilnice spre Istanbul, reluarea și suplimentarea unor curse interne, parteneriat cu universitățile clujene și noi proiecte de infrastructură

redactia

Sălajul și-a făcut magazin cu produsele localnicilor

Nora Dumitrescu

Primăria Oradea aşteaptă companii de construcţii pentru reabilitarea unui mare număr de clădiri de patrimoniu

Stefana Muresan

Stațiile de transformare de 110kV care deservesc CHE Voila și CHE Viștea, modernizate

Ligia Voro

Două localități din zona Clujului își vor reabilita drumurile pe bani europeni

Nora Dumitrescu

[Enjoy Transylvania!] Bran – Castelul inimii Reginei Maria

Transilvania Business

Where will new money come from to the region?

Ionut Oprea

Scrisoare deschisă adresată Guvernului României de către CBRE și proprietarii de centre comerciale de mari dimensiuni

Papuc Irina

Cooperativa Țara Mea absoarbe divizia de livestock a Hunland România și începe procedurile pentru adeziunea Premium Porc

Stefana Muresan

Fabrică cu 200 de salariaţi din Bihor, furnizor pentru Marks & Spencer

Stefana Muresan

Complexul sportiv la Pădurea Neagră prinde viață

Traian Dan

Besmax Pharma Distribution donează echipamente de plasmafereză ce pot salva viața pacienților cu Covid-19 din România: „Luni vom semna contractul de donație”

Papuc Irina

POZITIV TB: Dan Paștiu, fondatorul francizei Dabo Doner – „Unii ar spune că mai bine stai degeaba, decât să lucrezi degeaba. Noi vrem să fim alături de client, chiar dacă nu facem profit”

Ion Surdu

Tehnologia revoluționează sistemul medical și industria farmaceutică. iCEE.health revine în București, pe 14 iunie

Stefana Muresan

Trei luni, activitatea UPU Oradea se va desfășura în 43 de containere modulare

Traian Dan

Statul Român vs propolis de la Melidava

Ioan Sandor

Cea mai mare universitate din țară își face proiect cloud de 5 milioane

Nora Dumitrescu

Leave a Comment