Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

HARTMANN se alătură proiectului myhive IRIDE | nineteen al IMMOFINANZ

HARTMANN, companie germană cu peste 200 de ani de tradiţie în cercetarea și dezvoltarea de produse medicale, îşi mută biroul din Bucureşti în cadrul proiectului IRIDE Business Park aflat în proprietatea IMMOFINANZ.

HARTMANN a închiriat un spaţiu de 500 de metri pătraţi în clădirea de birouri myhive IRIDE | nineteen, tranzacţia fiind intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox. Clădirea de birouri myhive IRIDE | nineteen, situată în nordul Bucureștiului, pe strada Dimitrie Pompeiu, face parte din parcul de birouri IRIDE şi se află în prezent într-un proces de modernizare, având drept scop adaptarea acesteia la nevoile actuale ale chiriaşilor, pornind de la sustenabilitate până la asigurarea diverselor facilități și servicii. Proiectul myhive IRIDE | nineteen are o suprafaţă închiriabilă de peste 18.000 de metri pătraţi, având printre chiriaşi companiile Sodexo România şi Rohde & Schwarz Topex.

Alin Obretin, Senior Consultant, Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox: „Paul HARTMANN a ales mutarea în clădirea myhive IRIDE | nineteen deoarece se află într-o zonǎ accesibilǎ, care oferă numeroase beneficii angajaților, precum săli de fitness, restaurante, cafenele și centre comerciale. Dupa un proces amplu de analiză a opțiunilor, am realizat această mutare care răspunde în totalitate cerințelor companiei.”

Ladislau Hajos, Managing Director HARTMANN Romania: „Mutarea noastră marchează un pas înainte în dezvoltarea business-ului HARTMANN în România. Am ales un spațiu flexibil, luminos și prietenos, într-o zonă în plină expansiune și bine conectată cu orașul. În noile noastre birouri întreaga echipă HARTMANN se va bucura de mai mult spațiu – și de mai multă inspirație.”

Grupul HARTMANN este o companie germană, de talie internațională, care inoveazǎ ṣi cautǎ în mod activ sǎ imbunǎtǎţeascǎ domeniul medical, oferind soluţii pentru tratamentul rǎnilor, prevenirea riscurilor în sala de operaţii ṣi protecţie personalǎ, îngrijirea pacienţilor cu incontinenţǎ ṣi aparaturǎ pentru diagnostic la domiciliu. Compania a fost înființată în 1818 și deține în prezent filiale în 32 de țări..

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Alergați pentru pacienții cu cancer la Timotion 2020. Asociația OncoHelp rămâne în cursă pentru a aduna banii necesari realizării rețelei de oxigen medicinal pentru pacienții Centrului OncoHelp

Articolul următor

Universitatea Iuliu Hațieganu va avea centru de cercetare de 6 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share