Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

UMB construiește autostrada dintre Cluj și Sălaj cu 344 milioane €

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a încheiat contractul pentru proiectarea și execuția a 30 km din Autostrada Transilvania (A3), între localitățile Nădășelu (Cluj) și Zimbor (Sălaj).

Acesta a fost semnat la Centrul Casino, din Cluj-Napoca, în prezenţa premierului Ludovic Orban şi a ministrului transporturilor, Lucian Bode. “Odată cu semnarea contractului pentru Nădăşelu – Zimbor, vor mai rămâne doar două tronsoane, pentru care urmează urmează să se semneze contractul, proceduri în derulare. De la Cluj la graniţa de vest se va ajunge într-o oră şi ceva”, a declarat premierul.

“Rămân două tronsoane, Poarta Sălajului – Nușfalău, cu tunelul Meseș, și Suplacu de Barcău – Chiribiș, 67 km, pentru care procedurile sunt declanșate, iar în noiembrie avem termen pentru depunerea ofertelor”, a spus ministrul.

În 4 septembrie, CNAIR a desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția sectoarelor Nădășelu – Mihăiești și Mihăiești – Zimbor din A3. Acesta este asocierea Spedition UMB – Tehnostrade, Electromontaj.

Prețul propus a fost de 1,39 miliarde de lei, fără taxa pe valoarea adăugată. Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni proiectarea și 24 de luni execuția lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este 60 de luni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Plantația de afine din Sic face înghețată pe loc

Articolul următor

Portalul Investitorilor din România se lansează o dată cu promovarea Bursei la statutul de Piață Emergentă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share