București Cluj Constructii Industrie Infrastructura Slider Transport Ultimele stiri

Hünnebeck România mizează pe infrastructură în perioada următoare

Hünnebeck România, companie parte a grupului Brand Energy & Infrastructure Services, propune o serie sisteme de cofraje și eșafodaj special adaptate proiectelor de infrastructură locale, precum poduri sau drumuri de complexitate ridicată. Astfel, atât datorită flexibilității gamei de echipamente dedicate sectorului de infrastructură, cât și competenței echipei locale, a reușit, în acest an, dublarea ponderii veniturilor generate de proiectele din infrastructură față de 2019.

Hünnebeck România, parte a companiei germane Hünnebeck, cu sediul în Europa, a luat naștere în urmă cu peste 90 de ani, în 1929, și este unul dintre principalii furnizori europeni de echipamente de cofraj, schele și sisteme de siguranță caracterizate de o calitate înaltă, flexibilitate și rentabilitate. Hünnebeck oferă, de asemenea, o gamă largă de servicii destinate proiectelor de construcții, variind de la inginerie, logistică de șantier, servicii de curățire și reparații, instruire a utilizatorilor și servicii de cofraj, până la dezvoltarea completă a proiectului.

În prezent, Hünnebeck este parte a corporației Brand, ce include mai multe companii cu tradiție care se numără printre liderii de piață în regiunile și sectoarele în care activează. Brand Energy & Infrastructure Services este furnizor principal de servicii de specialitate pentru piețele internaționale de energie, de industrie și pentru cele de infrastructură din întreaga lume. Gama extinsă de servicii a grupului include schele și echipamente de acces, servicii de protecție împotriva coroziunii, servicii de anvelopare și vopsire, de izolare, ignifugare, materiale refractare, servicii mecanice, inginerie, sisteme de cofrare și eșafodaj. Clienții Brand beneficiază de o rețea bine sudată ce cuprinde peste 225 de filiale localizate în 30 de țări, cât și de o echipă formată din peste 38.000 de specialiști.

La nivel global, Brand Energy & Infrastructure Services a fost prezent în peste 8.000 de șantiere, de-a lungul vremii, de la poduri, căi ferate, aeroporturi și porturi până la stadioane și arene sportive, oferind soluții sigure pentru întreținere, reparații și proiecte capitale.

Hünnebeck  în România

În România, Hünnebeck deține două sedii și depozite în București – Rudeni și în apropiere de Cluj-Napoca – Căpușu Mare, în cadrul cărora activează cca. 80 de angajați.

„Din 1929, Hünnebeck sprijină industria construcțiilor cu soluții complete de cofraj si eșafodaj, care se caracterizează prin cea mai bună calitate, flexibilitate și eficiență tehnologică maximă. Compania noastră oferă soluții personalizate de cofrare, care au la bază o planificare optimizată a volumului de echipament necesar, în funcție de etapele tehnologice specificate de client, oferind mai multă eficiență în ceea ce privește costurile aferente sistemelor de cofraj și a timpilor de execuție, în condiții de securitate pe șantier”, a declarat Mircea Georgescu, Managing Director Hünnebeck România.

Acesta a subliniat, de asemenea, că echipamentele și soluțiile tehnice ale companiei se adresează tuturor sectoarelor pieței construcțiilor, precum infrastructură, clădiri multietajate, construcții comerciale și de locuințe.

„Anul acesta, un an marcat de criza pandemică generată de Covid-19, mizăm pe o creștere mai ales pe piața locală de infrastructură unde vedem tot mai multe proiecte aflate în derulare ce au nevoie de sprijin din partea furnizorilor precum Hünnebeck România”, a mai spus Mircea Georgescu.

Potrivit afirmațiilor sale, pe lângă sistemele clasice de panouri cofrante Rasto și Manto, Hünnebeck România a acordat, în ultima perioadă, o atenție sporită sistemelor de cofrare specifice proiectelor de infrastructură, cum ar fi cofraj cățărător CS 240L/CS 240H, sistemele de eșafodaj INFRA-KITși ID15, cofraj circular de diferite diametre, folosite deja la câteva dintre cele mai importante proiecte de acest gen din țară.

De exemplu, cofrajul cățărător CS 240L/CS 240H poate fi utilzat atât ca și schelă portantă, facilitând realizarea unor elemente din beton armat, cât și ca schelă de lucru, respectiv protecție pentru executarea lucrărilor de armare, betonare sau finisare a suprafețelor betonate, pentru lucrări executate la mare înălțime.

Calitățile deosebite ale acestor echipamente au fost puse în valoare de cadrele de sprijinire de tip 325 şi 500 şi cadrele inferioare 200 şi 200/2 folosite pentru turnarea unor elemente de beton, în consolă, la înălțimi mari, în cadrul unor proiecte de mare anvergură precum Autostrăzile A1, A2 și A3, drumul express Craiova – Pitești sau Centura Satul Mare.

Alte exemple de echipamente perfect adaptate proiectelor de infrastructură sunt sistemul de esafodaj INFRA-KIT alcătuit din elemente standardizate, a căror îmbinare face ca acest tip de eșafodaj să fie unul ușor de folosit şi rentabil. La acesta se adaugă și ID15, un sistem de turnuri de susținere cu capacitate portantă ridicată, iar prin folosirea a doar 6 elemente componente standardizate acesta duce la obținerea de turnuri de eșafodaj de orice înălțime.

Printre principalele proiecte unde a fost livrat aceste sisteme se numără Centura Constanța, Pasajul Mihai Bravu București, Pasajul Ciurel București sau Centura Arad.

“Astfel, prin adaptarea gamei de echipamente dedicate sectorului de infrastructură și prin competența înaltă a echipei de ingineri din cadrul Departamentului Tehnic a Hünnebeck România  care beneficiază și de aportul implicării departamentelor centrale de inginerie din Germania și Italia, am reușit, până în acest moment dublarea ponderii veniturilor generate de proiectele din infrastructură față de anul trecut”, a încheiat Mircea Georgescu.

Related posts

Campanie Fundația Polisano – Cutii negre pentru mâinile copiilor, în școlile din Sibiu

redactia

Noua an­ve­lopă Win­ter­Con­tact TS 860 S oferă per­for­manță ”la rece”

Stefana Muresan

Proiect european de 4,4 mil. euro pentru electrificarea cu leduri a oraşului Beclean

Stefana Muresan

Unul dintre puținele județe care are un plan județean de gestionare a deșeurilor: Acces la fonduri de milioane pentru investiții necesare

Ion Surdu

Clinică-spital Dr. Leahu, în Cluj Napoca, investiție de 2 milioane euro. Pacienții pleacă cu toți dinții puși într-o singură zi

redactia

FOTO: Zile spectacol la Oradea, a fost celebrat fenomenul Art Nouveau

Ligia Voro

Real estate – the global stage

Stefana Muresan

Albalact a intrat cu laptele Zuzu pe piaţa produselor bio

redactia

Asistență tehnică de peste 10 mil. lei pentru modernizarea infrastructurii de apă din Valea Jiului, contract câștigat de o firmă clujeană

Stefana Muresan

CE aprobă tranzacția dintre Vodafone Group și Liberty Global

Ligia Voro

CBRE: Dezvoltatorii se concentrează pe marile orașe regionale

Ligia Voro

Brașovul va face managementul deșeurilor după modelul din Sălaj

Nora Dumitrescu

POZITIV TB: Călin Mihoc – „Adevărații antreprenori nu se vor da bătuți, ci vor merge înainte”

Traian Dan

Cele mai căutate job-uri la Cluj: serviciile pentru clienți

Nora Dumitrescu

Dental Experts: 10 ani de la deschidere, 70 de ani de experienţă, o familie cu trei generaţii de medici

redactia

Inovația se îndreaptă spre administrație: Proiect pentru identificarea persoanei la distanță cu mijloace video

Ion Surdu

Proiect de 4 milioane de lei la Primăria Mediaș: Resurse integrate pentru o dezvoltare locală sustenabilă

Papuc Irina

Infrastructura drumurilor de maine

Transilvania Business

Cum va arăta “noul” cinematograf Scala din Zalău

Nora Dumitrescu

CHEP anunţă schimbări în conducerea subsidiarei din România şi la nivel european

Ligia Voro

Surpriză electrică la Transylvania Classic Sibiu – BMW Group România va anunţa un proiect special de motorsport

Papuc Irina

Adrian Pintea, Director General APIA: Procentul de absorbție din Fondul European de Garantare Agricolă este simțitor mai mare

Stefana Muresan

Vitacom își propune exporturi de 10% din cifra de afaceri

Stefana Muresan

Un drum de legatură cu autostrada Timișoara – Arad, modernizat cu bani europeni

Stefana Muresan

Leave a Comment