Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lansare: Dynamic Business Connections

Dynamic Business Connections a organizat, pe 17 septembrie,  Reconnect – primul eveniment de networking offline de după carantină, prin care a celebrat lansarea companiei, dar şi pentru de a crea noi oportunități de business. Evenimentul a fost găzduit de Calapod Design, iar printre sponsori s-au numărat Tucano Coffee, Centrul De Limbi Străine A_BEST, Alira Vinul, Cofetăria Casa Apollo, Centrul Wellness Floreasca, Happy Forever by Andreea şi CKfoto România.

Dynamic Business Connections este o companie de organizare de evenimente, cu capital 100% românesc, fondată de o tânăra antreprenoare care își dorește să contribuie activ la crearea unui mediu profesionist de business în România.

Obiectivul principal este acela de a conecta profesionişti din toate domeniile, atât din sectorul public, cât şi din cel privat. De asemenea, compania promovează relaţiile economice internaţionale, atrăgând investitori străini în România. Evenimentele reprezintă principala activitate a firmei, însă Dynamic Business Connections oferă clienţilor şi o gamă variată de servicii de promovare în mediul online.

În timp, Dynamic Business Connections își dorește să construiască o comunitate de business şi networking professional.

Evenimentul Reconnect a adus împreună specialişti din diverse domenii de activitate, inclusiv IT, telecomunicaţii, financiar şi educaţional, iar atmosfera a fost una inedită. Participanții s-au bucurat de două momente artistice speciale, oferite de Graţiela Marineaţă şi Anca Moraru, dar şi de o tombolă cu premii diverse. De asemenea, nu puteau lipsi dulciurile delicioase şi vinul rafinat oferite de Cofetăria Casa Apollo şi de Crama Alira Vinul.

Întrucât pandemia de COVID-19 a produs schimbări în mediul de afaceri, evenimentul Reconnect a avut, în primul rând, scopul de a reconstitui vechi conexiuni profesionale, dar şi de a crea altele noi.

Galeria foto a evenimentului se poate accesa aici:

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Andrada Pleș se alătură echipei PNSA Tax

Articolul următor

Proiect extins pentru noua parcare publică a Zalăului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share