Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pregătiri din timp pentru sezonul cadourilor – cum aleg firmele să ofere mulțumiri angajaţilor

În ciuda pandemiei care a afectat puternic multe dintre activitățile normale din viața de zi cu zi a oamenilor (și a companiilor), lumea merge mai departe obișnuindu-se cu noua realitate care se pare că ne va afecta într-un fel sau altul mult timp de acum înainte. Nu trebuie să renunțăm complet la lucrurile importante din viața personală și din cea profesională, doar trebuie să ne adaptăm la context și să ne protejăm mai bine.

Inclusiv companiile au multe responsabilități noi, însă viața economică trebuie să meargă mai departe, campaniile de marketing nu trebuie oprite, procesele de business trebuie să funcționeze pentru sănătatea afacerii. În prezent, se apropie Sărbătorile de iarnă, iar aceste sărbători pot fi marcate aproape ca în mod obișnuit, doar cu ceva mai multă precauție în relațiile sociale la nivel fizic.

Este ocazia perfectă pentru firme de a arăta oamenilor speciali pentru acestea (mai ales angajaților) că sunt alături de ei, că investesc în relații de durată. Vine sezonul cadourilor, iar angajații trebuie să se simtă apreciați pentru valoarea lor. Un gest până la urmă mic și fără un efort major pentru companie poate aduce o valoare foarte puternică afacerii, căci sudează relațiile, acționează la nivel uman, personifică brandul și fidelizează resursele umane.

Lunile octombrie – noiembrie ar trebui să fie cele în care se pregătește finalul de an, cu program, acțiuni specifice, diverse campanii de marketing. În această perioadă ar trebui luate deciziile cu privire la cadourile pentru angajați. Tot mai multe firme oferă cosuri cadou și alte pachete de cadouri care au rolul de a aduce mulțumire, bucurie, spiritul Crăciunului aproape de fiecare. Spre deosebire de unele cadouri mai puțin apreciate (obiecte personalizate, vouchere pentru activități care ar putea să nu fie pe placul personalului), coșurile gourmet conțin produse de consum rapid sau care pot fi mai departe oferite celor dragi.

Produse exclusiviste precum selecțiile de ciocolată, cafea, băuturi fine și alte delicatese oferă momente de răsfăț și arată aprecierea firmei față de personal. Este important ca aceste coșuri de Crăciun să fie alese astfel încât să conțină doar produse premium. Cei ce primesc coșurile cadou se vor simți într-un fel VIP, ceea ce va spori efectul oferirii respectivelor cadouri. Se pot comanda de la gourmetGIFT.ro pachete cadou exclusiviste, coșuri cadou ieftine și în același timp impresionante la nivel estetic, ca aranjament, dar și din punct de vedere al conținutului. Firma are expertiză de peste 10 ani în sectorul de cosuri cadou Craciun și are acces la produse premium, pentru unele fiind chiar importator – de exemplu pentru cafea boabe, cafea măcinată și cafea capsule de la brandurile italiene Trucillo și Excelsior.

Se caută online tot mai mult sintagme precum cosuri cadou selgros, cosuri cadou auchan, cosuri cadou metro sau cosuri cadou craciun carrefour. Și asta pentru că multe variante de coșuri cadou sunt disponibile și în marile rețele de magazine (cash & carry și hipermarket) în perioada ce precede Sărbătorile de iarnă. Fiecare poate alege variantele pe care le consideră mai avantajoase, însă cel mai simplu este să comanzi online coșuri cadou de Crăciun, coșuri cadou corporate la prețuri minime, chiar pachete ce se pot personaliza. Vei alege comod, de la distanță, exact ceea ce dorești, cadourile urmând să fie pregătite din timp de personal dedicat, cu multă grijă, așa cum se întâmplă în cazul unor magazine de coșuri cadou și pachete cadou premium așa cum este gourmetGIFT.ro, unul dintre liderii acestui sector pe piața românească.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fermierii vor declararea stării de calamitate și amânarea ratelor prin două ordonanțe

Articolul următor

Aerogara din Cluj a primit acreditarea internațională de sănătate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share