București Gastronomie Lifestyle/Luxury Ultimele stiri

Pregătiri din timp pentru sezonul cadourilor – cum aleg firmele să ofere mulțumiri angajaţilor

În ciuda pandemiei care a afectat puternic multe dintre activitățile normale din viața de zi cu zi a oamenilor (și a companiilor), lumea merge mai departe obișnuindu-se cu noua realitate care se pare că ne va afecta într-un fel sau altul mult timp de acum înainte. Nu trebuie să renunțăm complet la lucrurile importante din viața personală și din cea profesională, doar trebuie să ne adaptăm la context și să ne protejăm mai bine.

Inclusiv companiile au multe responsabilități noi, însă viața economică trebuie să meargă mai departe, campaniile de marketing nu trebuie oprite, procesele de business trebuie să funcționeze pentru sănătatea afacerii. În prezent, se apropie Sărbătorile de iarnă, iar aceste sărbători pot fi marcate aproape ca în mod obișnuit, doar cu ceva mai multă precauție în relațiile sociale la nivel fizic.

Este ocazia perfectă pentru firme de a arăta oamenilor speciali pentru acestea (mai ales angajaților) că sunt alături de ei, că investesc în relații de durată. Vine sezonul cadourilor, iar angajații trebuie să se simtă apreciați pentru valoarea lor. Un gest până la urmă mic și fără un efort major pentru companie poate aduce o valoare foarte puternică afacerii, căci sudează relațiile, acționează la nivel uman, personifică brandul și fidelizează resursele umane.

Lunile octombrie – noiembrie ar trebui să fie cele în care se pregătește finalul de an, cu program, acțiuni specifice, diverse campanii de marketing. În această perioadă ar trebui luate deciziile cu privire la cadourile pentru angajați. Tot mai multe firme oferă cosuri cadou și alte pachete de cadouri care au rolul de a aduce mulțumire, bucurie, spiritul Crăciunului aproape de fiecare. Spre deosebire de unele cadouri mai puțin apreciate (obiecte personalizate, vouchere pentru activități care ar putea să nu fie pe placul personalului), coșurile gourmet conțin produse de consum rapid sau care pot fi mai departe oferite celor dragi.

Produse exclusiviste precum selecțiile de ciocolată, cafea, băuturi fine și alte delicatese oferă momente de răsfăț și arată aprecierea firmei față de personal. Este important ca aceste coșuri de Crăciun să fie alese astfel încât să conțină doar produse premium. Cei ce primesc coșurile cadou se vor simți într-un fel VIP, ceea ce va spori efectul oferirii respectivelor cadouri. Se pot comanda de la gourmetGIFT.ro pachete cadou exclusiviste, coșuri cadou ieftine și în același timp impresionante la nivel estetic, ca aranjament, dar și din punct de vedere al conținutului. Firma are expertiză de peste 10 ani în sectorul de cosuri cadou Craciun și are acces la produse premium, pentru unele fiind chiar importator – de exemplu pentru cafea boabe, cafea măcinată și cafea capsule de la brandurile italiene Trucillo și Excelsior.

Se caută online tot mai mult sintagme precum cosuri cadou selgros, cosuri cadou auchan, cosuri cadou metro sau cosuri cadou craciun carrefour. Și asta pentru că multe variante de coșuri cadou sunt disponibile și în marile rețele de magazine (cash & carry și hipermarket) în perioada ce precede Sărbătorile de iarnă. Fiecare poate alege variantele pe care le consideră mai avantajoase, însă cel mai simplu este să comanzi online coșuri cadou de Crăciun, coșuri cadou corporate la prețuri minime, chiar pachete ce se pot personaliza. Vei alege comod, de la distanță, exact ceea ce dorești, cadourile urmând să fie pregătite din timp de personal dedicat, cu multă grijă, așa cum se întâmplă în cazul unor magazine de coșuri cadou și pachete cadou premium așa cum este gourmetGIFT.ro, unul dintre liderii acestui sector pe piața românească.

Related posts

POZITIV TB: Sorin Rotariu, Managing Director, Visma România Holding – „Industria IT este motorul economiei românești și vreau să ducem această parte a economiei la 15% din PIB”

Papuc Irina

Elevii din Ardeal, pregătiți să devină IT-iști

Nora Dumitrescu

Secția de Cardiologie a Spitalului Județean Arad, dotată cu un aparat ultraperformant

redactia

[Enjoy Transylvania!] Bistrița-Năsăud, un județ cu tradiții de Cartea Recordurilor

Transilvania Business

DJ ce leagă Timișoara de Autostrada A1, prin Dumbrăvița, modernizat și lărgit la 4 benzi cu finanțare europeană

Stefana Muresan

Vintest revine la București: „Iubesc vinul românesc – vin de Crăciun”

Ionut Oprea

Final de an sub semnul voluntariatului și al faptelor bune la Groupe Renault România

Nicolae Pop

Gratuitățile pentru turiștii care vizitează Oradea continuă până la finalul anului

Traian Dan

Amar pentru mierea românească

Traian Dan

Dezvoltarea căii ferate din România, prioritatea ministrului Transporturilor

Stefana Muresan

Lotul 3 Iernut – Chețani al Autostrăzii Transilvania se deschide anul acesta. Pe lotul 4, avans slab

Ligia Voro

Sală polivalentă la Blaj, investiţie de 2 milioane de euro

Stefana Muresan

Selecție pentru afacerile cu specializare inteligentă din Ardeal

Nora Dumitrescu

[Enjoy Transylvania!] Atracțiile turistice Băile Figa și Sîngeorz-Băi

Transilvania Business

Aerotravel oferă turiștilor posibilitatea să-și anuleze gratuit vacanțele în Skiathos și Antalya

Traian Dan

Vara spre toamnă la Popasul din Deal

Gruita Ienasoiu

Frank Hajdinjak, directorul general E.ON România, părăsește compania

Ligia Voro

O nouă destinație de pe Aeroportul Internațional Sibiu

Papuc Irina

Măsuri împotriva Covid-19 la nivel european. „Să învățăm din exemplele pozitive și din greșelile celorlalte state”

Ion Surdu

„Drumul vinului” peste dealurile Silagiului

redactia

Despre energia de a schimba lumea în bine la Endava Inspire

Ionut Oprea

Licitație deschisă pentru atribuirea a șase parcele din Parcul Industrial Tileagd

Traian Dan

ANCOM a aplicat sancțiuni de peste 1,6 milioane de lei pentru neîndeplinirea obligațiilor de acoperire cu voce mobilă

Papuc Irina

S-a deschis cel mai modern spital de cardiologie din Ardeal. Spitalul Monza-Ares Cluj Napoca, investiție de 7 mil. euro

Stefana Muresan

Leave a Comment