București Gastronomie Lifestyle/Luxury Ultimele stiri

Pregătiri din timp pentru sezonul cadourilor – cum aleg firmele să ofere mulțumiri angajaţilor

În ciuda pandemiei care a afectat puternic multe dintre activitățile normale din viața de zi cu zi a oamenilor (și a companiilor), lumea merge mai departe obișnuindu-se cu noua realitate care se pare că ne va afecta într-un fel sau altul mult timp de acum înainte. Nu trebuie să renunțăm complet la lucrurile importante din viața personală și din cea profesională, doar trebuie să ne adaptăm la context și să ne protejăm mai bine.

Inclusiv companiile au multe responsabilități noi, însă viața economică trebuie să meargă mai departe, campaniile de marketing nu trebuie oprite, procesele de business trebuie să funcționeze pentru sănătatea afacerii. În prezent, se apropie Sărbătorile de iarnă, iar aceste sărbători pot fi marcate aproape ca în mod obișnuit, doar cu ceva mai multă precauție în relațiile sociale la nivel fizic.

Este ocazia perfectă pentru firme de a arăta oamenilor speciali pentru acestea (mai ales angajaților) că sunt alături de ei, că investesc în relații de durată. Vine sezonul cadourilor, iar angajații trebuie să se simtă apreciați pentru valoarea lor. Un gest până la urmă mic și fără un efort major pentru companie poate aduce o valoare foarte puternică afacerii, căci sudează relațiile, acționează la nivel uman, personifică brandul și fidelizează resursele umane.

Lunile octombrie – noiembrie ar trebui să fie cele în care se pregătește finalul de an, cu program, acțiuni specifice, diverse campanii de marketing. În această perioadă ar trebui luate deciziile cu privire la cadourile pentru angajați. Tot mai multe firme oferă cosuri cadou și alte pachete de cadouri care au rolul de a aduce mulțumire, bucurie, spiritul Crăciunului aproape de fiecare. Spre deosebire de unele cadouri mai puțin apreciate (obiecte personalizate, vouchere pentru activități care ar putea să nu fie pe placul personalului), coșurile gourmet conțin produse de consum rapid sau care pot fi mai departe oferite celor dragi.

Produse exclusiviste precum selecțiile de ciocolată, cafea, băuturi fine și alte delicatese oferă momente de răsfăț și arată aprecierea firmei față de personal. Este important ca aceste coșuri de Crăciun să fie alese astfel încât să conțină doar produse premium. Cei ce primesc coșurile cadou se vor simți într-un fel VIP, ceea ce va spori efectul oferirii respectivelor cadouri. Se pot comanda de la gourmetGIFT.ro pachete cadou exclusiviste, coșuri cadou ieftine și în același timp impresionante la nivel estetic, ca aranjament, dar și din punct de vedere al conținutului. Firma are expertiză de peste 10 ani în sectorul de cosuri cadou Craciun și are acces la produse premium, pentru unele fiind chiar importator – de exemplu pentru cafea boabe, cafea măcinată și cafea capsule de la brandurile italiene Trucillo și Excelsior.

Se caută online tot mai mult sintagme precum cosuri cadou selgros, cosuri cadou auchan, cosuri cadou metro sau cosuri cadou craciun carrefour. Și asta pentru că multe variante de coșuri cadou sunt disponibile și în marile rețele de magazine (cash & carry și hipermarket) în perioada ce precede Sărbătorile de iarnă. Fiecare poate alege variantele pe care le consideră mai avantajoase, însă cel mai simplu este să comanzi online coșuri cadou de Crăciun, coșuri cadou corporate la prețuri minime, chiar pachete ce se pot personaliza. Vei alege comod, de la distanță, exact ceea ce dorești, cadourile urmând să fie pregătite din timp de personal dedicat, cu multă grijă, așa cum se întâmplă în cazul unor magazine de coșuri cadou și pachete cadou premium așa cum este gourmetGIFT.ro, unul dintre liderii acestui sector pe piața românească.

Related posts

P3: Preocuparea pentru spațiile verzi, parte integrantă a dezvoltării industriale  

Ligia Voro

Microîntreprinderile și IMM-urile pot obține credite cu dobândă zero

Traian Dan

Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a grupului DowDuPont, va crea o companie 100% agricolă în România

Stefana Muresan

Start la lucrările Parcului Industrial Săcueni Bihor

Traian Dan

Iulius Mall vrea să cumpere tot Carbochim

Nora Dumitrescu

CBRE este consultantul London Stock Exchange Group în România

Stefana Muresan

Umbrărescu a început lucrările la prima autostradă din Moldova

Stefana Muresan

Viarom și Damar modernizează stațiunea balneo Turda

Nora Dumitrescu

Transportatorul sălăjean Tur Cento a decis să reia traficul interjudețean

Nora Dumitrescu

Bunele practici de management, dezbătute la o degustare de vin

Nora Dumitrescu

Lenjeria Jolidon, premiată la Gala Elle Style

Nora Dumitrescu

Zboruri suplimentare pe ruta Timişoara – Bucureşti introduse de două companii aeriene

redactia

Groupe Renault înregistrează o cifră de afaceri de 10.374 milioane de euro în cel de-al treilea trimestru din 2020

Ion Surdu

Bela Varga, Director General al TeraGlass

Ligia Voro

Proiect de mobilitate urbană cu finanţare europeană în Zalău

redactia

Kesz: “Lucrările de construcții vor redresa economia după coronavirus”

Nora Dumitrescu

Zărnești investește 5 milioane de euro într-o stație de epurare modernă

Papuc Irina

iHunt se listează pe piața AeRO a Bursei de Valori București

Ligia Voro

Americanii de la Cognizant instruiesc în IT tinerii din Baia Mare

Nora Dumitrescu

Brașovul începe actualizarea Planului Urbanistic General cu peste 3,4 milioane lei, în cinci etape

Ion Surdu

Regio-POR 2014-2020 în Regiunea Vest: contracte de finanțare semnate pentru 106 proiecte cu o valoare totală de peste 150 mil. euro, in acest an

Stefana Muresan

MOL a finalizat construcția terminalului GPL în Tileagd, investiție de 2,3 mil. euro

Stefana Muresan

Finanțare europeană de 212 mil. lei pentru realizarea Centurii de Est a municipiului Arad

Stefana Muresan

Menținerea unui nivel ridicat de implicare a angajaților, principala provocare din HR în 2020

Transilvania Business

Leave a Comment