Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gratuitățile pentru turiștii care vizitează Oradea continuă până la finalul anului

Pornind de la răspunsul pozitiv primit din partea turiștilor care au vizitat Oradea în lunile de vară și feedback-ul oferit de către unitățile de cazare partenere, Visit Oradea a decis să prelungească parteneriatul cu muzeele afiliate și cu compania de transport public – OTL, până la finalul acestui an.

Prin urmare, campania de gratuități adresată turiștilor care vizitează orașul, lansată în data de 15 iulie 2020, continuă în aceleași condiții până la 31 decembrie 2020. Astfel, turiștii cazați pentru minim 2 nopți consecutive, la una din unitățile de cazare partenere, beneficiază în continuare de:

1. Acces gratuit la toate secțiile muzeale care aparțin de Muzeul Țării Crișurilor, Muzeul Orașului Oradea – Complex cultural, precum și la obiectivele turistice din administrarea Oradea Heritage:

Muzeul Orașului Oradea – Cetatea Oradea;

Muzeul Istoriei Evreilor din Oradea;

Memorialul „Rezistență și Represiune în Bihor”;

Sinagoga Neologă Sion;

Muzeul Art Nouveau din Casa Darvas La-Roche;

Muzeul Țării Crișurilor;

Muzeul Memorial Aurel Lazăr;

Muzeul Memorial Ady Endre;

Muzeul Memorial Iosif Vulcan;

2. Transport gratuit pentru 48 de ore în întreaga rețea de transport public (OTL), contravaloarea biletelor de călătorie fiind suportată de Visit Oradea.

Reamintim că pentru a eficientiza înregistrarea acestor gratuități și pentru comunicarea directă cu muzeele și serverele OTL, Visit Oradea, în parteneriat cu Oradea Tech Hub, a creat o aplicație online – oradealifenouveau.ro, care poate fi folosită de toate unitățile de cazare din oraș.

Unitățile de cazare pot integra aceste gratuități în campanii proprii de promovare și de vânzare, în pachete cu cazare și alte beneficii, pentru a aduce valoare extra serviciilor oferite. Turiștii pot beneficia de aceste gratuități doar dacă vor fi înregistrați în aplicația oradealifenouveau.ro de către personalul hotelier.

Aplicația oradealifenouveau.ro oferă conectivitate directă între unitățile de cazare, muzee și serverele OTL. Aceasta a fost gândită pentru a asigura o comunicare eficientă între furnizorii de servicii pentru turiști, fără ca turiștii să aibă de a face cu aplicația. Astfel, unitățile de cazare vor înregistra turiștii care doresc să se bucure de aceste gratuități, în aplicație. Odată ce turistul este înregistrat, acesta va primi un mesaj automat prin email, mesaj care conține codul unic pentru gratuități și pe care turistul îl poate primi tipărit, la cerere, de la unitatea de cazare. În baza acestui cod turistul va putea obține acces gratuit la muzee. Personalul de la muzee va verifica în aceeași aplicație valabilitatea codului prezentat de turist la intrare. Un cod poate fi folosit o singură dată și nu poate fi transferat, acesta fiind nominal.

În ceea ce privește gratuitatea de 48 de ore în rețeaua de transport public din Oradea, turistul va beneficia de ea trimițând un SMS la un număr special OTL. Controlorii OTL vor putea astfel verifica valabilitatea codul unic prezentat de turist.

Condiții obligatorii pentru obținerea gratuităților de mai sus:

Ședere de minim două nopți consecutive (nu se iau în considerare nopți cumulate din perioade diferite, ale aceluiași turist).

Ședere la una dintre unitățile de cazare clasificate din Oradea, partenere ale Visit Oradea în acest proiect (care au semnat protocolul de colaborare cu APTOR).

Gratuitatea este oferită pentru fiecare turist în parte, așadar dacă într-o cameră este cazată o familie cu un copil, toți cei trei se vor bucura de gratuități.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Alstom va moderniza lotul 2 din tronsonul Sighișoara-Brașov cu 70 de milioane de euro

Articolul următor

O hală agroalimentară modernă a fost construită în Zlatna: investiție de aproape 900.000 lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share