Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clusterul AgroTransilvania, invitat la Săptămâna Verde a Europei

Organizația Agro Food Ind – AgroTransilvania Cluster (ATC) își va expune strategia în fața asocierilor de profil din Uniunea Europeană.

Ca parte a seriei de evenimente a Săptămânii Verzi a Uniunii Europene, Asociațiile de Clustere din Bulgaria și România, împreună cu Alianța Clusterelor Europene și susținute de DG Grow, Enterprise Europe Network și consorțiile Horizon 2020 Be Rural & Celebio, au organizat o conferință hibridă.

Aceasta a avut loc la fața locului și online, fiind dedicată subiectului bioeconomiei ca motor pentru o creștere ecologică, durabilă și incluzivă. Evenimentul a abordat bioeconomia din mai multe perspective – lanțurile valorice agroalimentare, recalificarea, subliniind rolul clusterelor ca piloni ai ecosistemelor industriale.

La această conferință a fost invitat keyspeaker Felix Arion, manager general al ATC, în cadrul secțiunii “Clusters in the European Recovery: Actions for the Agri-food Ecosystem”. ATC reunea, la înființare, 20 de membri fondatori, acesta ajungând anul trecut la 83 de membri – producători, procesatori, furnizori de servicii conexe, universități, institute de cercetare, instituții financiare, administrație publică.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

POPOVICI NIȚU STOICA & ASOCIAȚII o cooptează pe Raluca Rusu Asociat în PNSA Tax

Articolul următor

Cluj, Oradea și Sibiu câștigă mai mulți bani din parcările publice decât Brașov, deși au mai puține locuri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share