Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dacris, spatiu nou – 4.000 mp in Logicor Mogosoaia

Dacris, unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de birotica, papetarie si solutii complete pentru birouri de la noi din tara, si-a relocat activitatea intr-un spatiu nou de 4.000 mp, unde isi vor desfasura activitatea de depozitare, logistica si office. Relocarea a fost intermediata de Dunwell.

Mutarea din cele 4 depozite detinute de Dacris in Otopeni, pe care le va pastra pentru proiecte speciale, in Parcul Logistic Logicor Mogosoaia, a survenit ca un pas firesc intr-un an imprevizibil din punct de vedere al obiceiurilor de consum.

„Avem nevoie de unitate, eficientizarea activitatii si a costurilor umane si de manipulare. Astfel, ne-am extins intr-un spatiu nou, in care sa ne putem organiza rapid si sa putem raspunde in cel mai scurt timp cererilor primite de la clientii nostri. Asa am si reusit sa ne pastram business-ul pe trend ascendent de-a lungul anilor, in paralel cu digitalizarea in multiple domenii: suntem foarte atenti la nevoile clientilor nostri, fie ca e vorba de B2B sau distribuitori. Flexibilitatea si adaptabilitatea ne-au adus si ne ajuta sa ne mentinem in top. Ne-am bucurat sa descoperim ca Dunwell lucreaza pe aceleasi principii si luarea deciziei de a ne muta a fost una facila in momentul in care am inteles avantajele pentru viitorul Dacris si modul in care relocarea se pliaza perfect pe planurile noastre.”, a declarat Lidia Fati, Co-Fondator Dacris.

„Urmaream activitatea Dacris de ceva timp si asa cum se intampla in cazul majoritatii tranzactiilor pe care le intermediem, venim proactiv catre clientii nostri cu solutii individualizate, care sa le creasca randamentul, sa ii ajute sa se concentreze pe partea creativa a businessului si pe atragerea de capital nou. Ne-am bucurat sa aducem impreuna depozitele Dacris din nordul capitalei intr-un hub de clasa A din cadrul Logicor. Un business românesc a avut curajul sa faca o miscare de extindere si consolidare in aceste vremuri fara previziune pe termen lung. Iar noi privim ca pe o recompensa fiecare relocare prin care contribuim la cresterea afacerilor romanesti, asa cum este Dacris.”, a declarat Daniel Cautis, managing partner Dunwell.

Mihai Diaconescu, General Manager Logicor Romania “Ne bucuram sa avem Dacris ca si client in parcul nostru logistic din Mogosoaia si avem incredere ca spatiul contractat le va oferi o baza foarte buna de crestere. Aceasta tranzactie, venita intr-o perioada cu multe provocari pentru economie, aduce la 100% gradul de ocupare al parcului nostru, urmand sa ne concentram pe dezvoltarea unei noi cladiri de 35,000 mp, pentru care avem obtinuta autorizatia de construire. Ne asteptam ca imbunatatirea infrastructurii din zona (Pasajul Centura Mogosoaia; Linia de cale ferata Gara de Nord – Aeroportul Otopeni; Metroul Straulesti) sa ofere o accesibilitate sporita pentru clientii actuali si viitori ai parcului nostru”.

Potrivit lui Daniel Cautis, piata de industrial trece printr-o perioada de stabilitate si crestere. „Avem new entries care vad potentialul de crestere al Romaniei si vin cu start-up-uri care necesita depozitare. Am putut observa cresteri semnificative, in special in sectoare precum IT&C si retail.”

Expertii Dunwell subliniaza ca trecerea de la comertul traditional la e-commerce s-a observat imediat prin cereri de spatii temporare, extinderi preconizate bazate pe schimbari de comportament ale cumparatorilor etc. „Relocarile din cladirile de clasa B in clasa A sunt foarte in voga, observam, in paralel, cresterea IMM-urilor, care fie se relocheaza in spatii de clasa A, fie cauta spatii built-to-own, bazandu-se pe fondurile europene.”

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Studiu Deloitte: Creditarea și-ar putea reveni în 2021 cu ajutorul unor măsuri de sprijin din partea autorităților de reglementare în domeniu

Articolul următor

Doamnele fermier înscrise în programul TalentA au finalizat cursurile gratuite de instruire

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share