Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sălăjenii de la Silvania Bio s-au pus pe angajări

Cooperativa Agricolă Fermele Ecologice Silvania (FES) are nevoie de un personal mărit pentru a concretiza proiectele sale, cel mai recent fiind amenajarea unei ferme de bovine, de 7,5 milioane de lei.

Printre posturile scoase la concurs se numără operator producție la linia de procesare de brânzeturi, gestionar, mecanic sau tractorist, localizate în localitățile Măieriște și Zalău. Angajatorul solicită studii liceale sau profesionale pentru candidați sau experiență în domeniu, în funcție de postul vizat.

Cooperativa din Sălaj figurează cu cea mai mare investiție dintre cele din țară, cu un proiect de amenajare a unei ferme bio de bovine și depozitare a produselor, precum și procesare a laptelui, cărnii și cerealelor.

Cooperativa cultivă împreună 2.200 ha de teren ecologic și produce hrană pentru cele 1.200 de vaci de lapte. Pentru obținerea celor mai bune furaje, produce șroturi ecologice de soia și floarea soarelui. Asocierea cuprinde fermele FES, Tera Moiad Măieriște, Farm Ecolact Zalău, Fesca Crasna, Sâmpetrean Braglez.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

România a semnat o declarație comună la Bruxelles de renaștere a sectorului turistic

Articolul următor

Rectorul Universității Transilvania din Brașov: Punem la dispoziția studenților 1 milion de euro

Citește si:
Total
0
Share