Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

România a semnat o declarație comună la Bruxelles de renaștere a sectorului turistic

Nouă țări ale Uniunii Europene au semnat o declarație adresată Comisiei Europene pentru o mai bună coordonare între statele membre și pentru a contribui la renașterea sectorului turistic.

Malta, Croația, Austria, Franța, Italia, Grecia, România, Portugalia și Spania au sprijinit propunerea inițiată de ministrul turismului din Malta, Julia Farrugia Portelli, în cadrul întâlnirii virtuale între miniștrii turismului din UE.

Întâlnirea a fost organizată de președinția germană a Consililui UE.

Ministrul Turismului din Malta, Julia Farrugia Portelli, a spus că este obligatorie începerea discuțiilor despre amendarea Directivei privind pachetul de turism în așa fel încât să facă față provocărilor pe care le întâmpină operatorii de turism și consumatorii în contextul circumstanțelor aduse de pandemia COVID-19, care nu au fost prevăzute atunci când directiva a fost redactată.

Săptămâna trecută Comitetul de transport și turism din cadrul Parlamentului European a atras atenția că industria de turism riscă un colaps.
Anterior, Camera de Comerț Internațională și Consiliul Mondial pentru turism a emis o serie de recomandări într-un efort de a ajuta afacerile europene să se redeschidă în siguranță pentru consumatorii săi (sursa).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujul, model de bună practică în IT în Uniunea Europeană

Articolul următor

Sălăjenii de la Silvania Bio s-au pus pe angajări

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share